Asus VivoPC X – un desktop gaming cu dimensiuni mai mici decat un Xbox

Batalia din segmentul Desktop-PC-urilor s-a mutat acum in zona de gaming, iar miza o reprezinta dimensiunea, un motiv pentru care ASUS a dezvoltat seria VivoPC. Zilele acestea Asus a lansat VivoPC X, un Desktop Gaming de mici dimensiuni care surprinde atat la exterior cat si la interior.

Lansarea Asus VivoPC X, a dat curs comparatiilor referitoare la dimensiuni ce pun fata in fata cele mai cunoscute console gaming deopotriva si Asus VivoPC X – un desktop gaming de dimensiuni reduse. Asadar, se pare ca noul mini PC Asus este mai mic ca dimensiuni fata de Xbox One.

In ciuda faptului ca este un desktop de mici dimensiuni, VivoPC X este capabil de performante la nivel gaming si compatibil cu cele mai recente tehnologii VR. Nivelul de pret in care se va incadra noul Asus VivoPC X este situat undeva la 799 dolari/650 lire sterline si va avea suport pentru Windows 10.

Specificatii tehnice Asus VivoPC X:
Procesor: Intel Core i5-7300HQ
Placa video: Nvidia GeForce GTX 1060
Stocare: 512GB SSD M.2 SATA
Tehnologii: Certificare VR si Oculus Rift
Porturi: 4 x USB 3.1; 2 x USB 2.0, HDMI si DisplayPort
Conectivitate: Gigabit Ethernet, 802.11ac Wi-Fi


La fel ca si consolele de gaming, VivoPC X are procesorul si placa video integrate pe placa de baza, fapt ce il face indisponibil pentru eventuale upgrade-uri de hardware, insa pretul final pe care trebuie sa il platim pentru un astfel de Desktop ne face sa uitam acest lucru. Cu toate acestea stim de la oficialii Asus ca VivoPC X va fi disponibil in Statele Unite ale Americii unde prin Martie anul acesta.

Sursa: www.cnet.com

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.