Sony a lansat marți, camera A7R III cu cadru fără oglindă în India. Amintiți-vă, camera a fost lansată luna trecută la un eveniment din New York și este o reîmprospătare a modelului A7R II lansat în 2015. În India, Sony A7R III are prețul de 16.150 de LEI, numai pentru corp și va intra în vânzare începând cu 24 noiembrie. Obiectivul acestuia, SEL24105G, va fi de 6.650 de LEI și va intra în vânzare pe 20 noiembrie.

În comparație cu modelul Sony A7R II, modelul A7R III oferă îmbunătățiri, cum ar fi fotografierea rapidă în declanșare, o performanță mai bună a autofocusului și multe altele, dar se potrivește tot cu corpul de aceeași dimensiune ca și predecesorul.

Privind specificațiile, senzorul din noul A7R III este același senzor BSI CMOS de 42,2 megapixeli, dar cu un nou front-end LSI care se spune că dublează efectiv viteza roșie a senzorului. De asemenea, acesta primește un procesor de imagine BIONZ X actualizat, care ar trebui să fie de aproximativ 1,8 ori mai rapid decât A7R II. Acest lucru permite camerei să atingă aproape  de două ori viteza de fotografiere în comparație cu predecesorul său, la 10fps cu autofocus complet atunci când se utilizează obturatorul mecanic sau obturatorul electronic. Aceasta vă permite să fotografiați până la 76 de imagini RAW, comprimate sau 28 de imagini RAW necomprimate în modul burst. ISO-ul maxim, de asemenea, a fost extins de la ISO 25600 la ISO 32000. Viteza de focalizare automată sa îmbunătățit, ceea ce oferă acum o focalizare precisă în lumină scăzută de până la -3 EV, ceea ce reprezintă o îmbunătățire a unei opriri totale. De asemenea, Eye AF se spune că a obținut o îmbunătățire a preciziei și vitezei de detectare.

Sony A7R III are puncte de focalizare autofocus de 399 de faze care acoperă aproximativ 68% din suprafața imaginii și 425 puncte AF de detecție a contrastului. Există o stabilizare a imaginii în 5 axe în corpul propriu, care oferă avantajul vitezei de declanșare de 5,5 pași. Sony oferă o nouă bucată de software pentru a merge cu aparatul foto, numită Imaging Edge pentru lucrul pre și post-procesare, cum ar fi fotografierea la distanță a PC-ului și dezvoltarea RAW. Pixel Shift Multi Shooting este o caracteristică nouă de debut cu A7R III, care schimbă senzorul de 1 pixel pentru a captura patru imagini separate de pixeli. Aceste patru imagini pot fi compuse împreună și procesate utilizând noua suită de software Imaging Edge.

Alte îmbunătățiri includ un vizor electronic OLED de înaltă rezoluție (EVF), sloturi pentru carduri SD (pentru carduri UHS-II și UHS-I) și port USB Type-C (USB 3.1, Gen1). Sony a adăugat, de asemenea, alte îmbunătățiri în spatele camerei, care includ un joystick pentru navigare și mutarea punctelor de focalizare, un ecran tactil de 3 inch pentru focalizare tactilă și un buton “AF On”. Modelul A7R III are, de asemenea, niște cotleturi puternice, deoarece este capabil să fotografieze 4K video, utilizând rezoluția completă a senzorului sau în format Super 35mm, care trage în mod substanțial la o rezoluție mai mare și apoi eșantionează materialul la 2160×3840, oferindu-vă astfel detalii detaliate, gama dinamică și culori. De asemenea, înregistrează metadatele HLG (Hybrid Log Gamma), care permite afișajelor HDR compatibile cu HLG pentru a afișa cu exactitate imaginile fără a fi nevoie de postprocesare. Filmarea în format framerat este de asemenea prezentă la 120fps de 1080p.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.