Firefox a anuntat – marti – lansarea unui nou update al noului browser Quantum. Actualizarea Firefox 58 aduce pentru versiunea de desktop un update al graficii. Acesta o sa permita ca navigarea sa fie mai cursiva, iar incarcarea paginilor sa se faca mai rapid. Pe de alta parte, versiunea de Android a browser-ului o sa primeasca update la salvarea paginilor si la Google Progressive Web Apps. Update-ul pentru versiunea de IOS a browser-ului a fost in luna noiembrie a anului trecut.

Firefox a actualizat browser-ul Quantum pe toate platformele pe care este prezent acesta. Pe langa update-ul graficii, acesta a primit si un thread dedicat procesorului. Frame-urile pe secunda eu fost crescute de la 31 la 40. In przent, compania lucreaza la implementarea unui software, numit WebRender, pe noul browser Quantum.

Update Firefox Quantum pe Android

Ca actualizari pe versiunea de Android a browser-ului, acesta o sa primeasca o revizuire a paginilor salvate. In loc la fie disponibile intr-o “casuta”, semnele de carte o sa fie disponibilepe tot ecranul. Utilizatorii browser-ului o sa le poata administra foarte usor.

Pe Android, Firefox a adaugat actualizari pentru Google Progresive Web Apps. Paginile disponibile PWA or sa arate o iconita in forma de casa, in bara de cautare. Aceasta caracteristica se foloseste pentru a creea scurtaturi catre paginile favorite, direct pe ecranul de start al browser-ului Quantum.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.