Micromax Bharat 5 Pro a fost lansat miercuri, în India, într-o mișcare care pare să aibă drept scop preluarea lansării lui Xiaomi Redmi 5, care a avut loc în aceeași zi. Cele doua telefoane au acelasi pret – in special, modelul de baza al Redmi 5.

Micromax Bharat 5 Pro
Prețul Micromax Bharat 5 Pro în India a fost stabilit la 100 de euro, care, așa cum am menționat, are același preț ca modelul de bază al Redmi 5. În mod special, modelul de bază al lui Redmi 5 are doar 2GB de memorie RAM și 16GB de stocare încorporată, care se află în contrast puternic cu memoria de 3GB RAM a lui Bharat 5 Pro și stocare de 32 GB.

Specificațiile Micromax Bharat 5 Pro
Micromax dual-SIM Bharat 5 Pro rulează Android Nougat. Este echipat cu un monitor HD de 5,2 inci (720×1280 pixeli) și este alimentat de un procesor quad-core de 1,3 GHz, împreună cu memorie o memorie RAM de 3GB DDR3. Acesta are o cameră de 13 megapixeli spate, cu bliț cu LED, în timp ce pe partea din față are o cameră de 5 megapixeli cu LED flash.

Micromax Bharat 5 Pro vine cu 32 GB de stocare încorporată, care poate fi extinsă prin intermediul cartelei microSD. Telefonul are 4G VoLTE, Wi-Fi, USB OTG și alte opțiuni standard de conectivitate. Rulează pe o baterie de 5000mAh, care este evaluată să livreze până la 2 zile de utilizare și până la 3 săptămâni de timp de așteptare.

Comentând lansarea, Shubhodip Pal, Chief Marketing Officer și Chief Commercial Officer, Micromax Informatics a spus: “Prin urmare, noi, de la Micromax, am fost mereu în prim-planul lansării telefoanelor cu o durată de viață extinsă a bateriei și caracteristici de produs impresionante. Prima, pentru a oferi consumatorilor noștri un telefon cu baterie de 30 de zile. Noul nostru adițional la gama Bharat de succes – Bharat 5 Pro va oferi cu siguranță un pachet complet pentru consumatori la un preț foarte accesibil.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.