Logitech a anuntat noile webcam-uri Brio 300, disponibile acum in Romania

Logitech, unul dintre liderii mondiali în produse de tehnologie, a anunțat recent lansarea noii sale serii de camere web accesibile – Logitech Brio 300. Acestea sunt proiectate pentru a oferi utilizatorilor calitate video premium la un preț accesibil, fiind ideale pentru utilizatorii de acasă sau de birou.

Cu o rezoluție de 1080p și opțiunea de înregistrare la 720p, Logitech Brio 300 este echipată cu tehnologia RightLight 3, care asigură o iluminare optimă a camerei, indiferent de condițiile de iluminare din încăpere. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot fi siguri că, indiferent de condițiile de iluminare din încăpere, interlocutorii lor vor putea vedea clar chipul lor, chiar dacă lumina naturală este slabă sau lipseste cu totul.

Unghiul de vizualizare de 78 de grade al camerei web Logitech Brio 300 permite utilizatorilor să captureze o imagine completă a încăperii, fără a fi nevoie să se așeze într-un anumit punct sau să se miște prea mult în timpul unei ședințe sau a unei apeluri. Microfonul cu tehnologie de reducere a zgomotului asigură o calitate audio clară, eliminând zgomotul din fundal, astfel încât cei prezenți în meeting să poată auzi cu claritate ceea ce se spune.

Modelul va fi disponibil în trei culori: Off-white, Graphite și Rose, pentru diverse gusturi.

Compatibilitatea cu majoritatea platformelor de comunicare, cum ar fi Zoom, Microsoft Teams și Google Meet, face Logitech Brio 300 o alegere excelentă pentru utilizatorii care au nevoie să se conecteze remote cu diferite persoane din diverse locații. Design-ul compact și ușor de utilizat, cu un suport de montare încorporat și un cablu USB-A de 2 metri pentru conectarea la calculator, face Logitech Brio 300 ușor de instalat și utilizat.

Prețul de vânzare al camerei Logitech Brio 300 este de 99 de dolari, ceea ce o face accesibilă pentru majoritatea utilizatorilor. Acestea vor fi disponibile curand pe site-urile de retail atât online cât si offline la un preț recomandat de 399 lei.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.