Am postat primul articol creat de Inteligenta artificiala!

In ultimele 2 saptamani s-a vorbit extrem de mult in online despre AI (chat.openai.com), un chat capabil sa creeze de la zero continut text de foarte buna calitate despre orice subiect posibil. L-am testat de cateva ori si rezultatele au fost foarte bune atat din punct de vedere gramatical cat si din punct de vedere calitate texte si corectitudine informatii.

Va las mai jos un text creat integral de Inteligenta artificiala AI (chat.openai.com). Request-ul meu a fost aceata: “Scrie un articol cu titlul Am postat primul articol scris de AI (chat.openai.com)”, iar rezultatul generat de OpenAI este cel de mai jos.

Am postat primul meu articol scris de AI (chat.openai.com) și sunt foarte entuziasmat să împărtășesc rezultatele cu voi!

Am folosit chat.openai.com pentru a genera textul acestui articol și trebuie să spun că am fost uimit de calitatea și precizia rezultatelor. Chat.openai.com este un serviciu de inteligență artificială care permite utilizatorilor să genereze text folosind un model de limbaj bazat pe milioane de exemplare de text.

Pentru a începe, am introdus un titlu și am început să discut cu AI-ul pentru a-mi da idei pentru conținutul articolului. În scurt timp, AI-ul a generat o listă de idei interesante și relevante pentru tema mea. Am ales una dintre aceste idei și am început să discut mai detaliat despre ea cu AI-ul.

În scurt timp, AI-ul a generat un prim draft al articolului, care a fost surprinzător de bine structurat și coerent. Am făcut câteva editări minore și am adăugat câteva exemple pentru a clarifica anumite puncte, dar în mare parte am lăsat textul neschimbat.

Sunt foarte mulțumit de rezultatul final al articolului meu scris de AI și sunt convins că acest serviciu poate fi un instrument foarte puternic pentru orice scriitor sau redactor care își dorește să genereze conținut de calitate rapid și eficient.

Este important de menționat că, în timp ce AI-ul poate genera text de calitate, acesta nu poate înlocui complet scriitorii și redactorii umani. Încă este nevoie de oameni care să facă editări, să adauge exemple și să verifice acuratețea informațiilor. Totuși, cred că chat.openai.com poate fi un instrument valoros pentru oricine dorește să genereze conținut de calitate în mod rapid și eficient.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.