Începând de curând, utilizatorii Instagram primesc un nou mod de a posta. Până în prezent, a trebuit să descărcați aplicația Instagram pentru a putea posta la povestiri. Acum veți putea să o faceți din browserul web mobil de pe telefon.
În timp ce aceasta este o veste interesantă, există unele dezavantaje pe care trebuie să le aveți în vedere. Utilizatorii care optează pentru browser în loc de aplicație vor fi limitați la opțiunile de încărcare și personalizare. Veți putea încărca fotografii și opțiunile de personalizare numai în limita textului în mai multe culori. Nu va fi permis niciun videoclip, iar restul opțiunilor de creatie, cum ar fi doodling, autocolante sau sondaje, nu vor fi acceptate. Pentru a utiliza aceste funcții, va trebui să deschideți aplicația și să o încărcați de acolo.

Dacă vedeți o idee de masă delicioasă pe care doriți să o salvați mai târziu, Instagram vă va permite, de asemenea, să salvați postările în timp ce utilizați un browser. Va apărea o pictogramă de marcaj în postările de alimentare care vor trimite postarea în dosarul dvs. salvat. Veți putea accesa acest lucru din partea dreaptă sus, a ecranului. Site-ul social de partajare a fotografiilor afirmă că toate aceste schimbări vor începe să ruleze în următoarele săptămâni, astfel încât să nu deveniți prea dezamăgiți dacă nu le vedeți încă.

Chiar dacă caracteristicile sunt oarecum de bază, sunt binevenite. Acest lucru ar trebui să ajute utilizatorii care nu au putut sau au fost rezistenți la descărcarea aplicației Instagram în trecut. Fiecare centimetru pe care Instagram poate mișca experiența de web mai aproape de experiența aplicației, cu atât mai bine.

In ultima vreme, aplicatia Instagram este pusa pe fapte mari in ceea ce privesc update-urile. Plus, acestia incep sa ne uimeasca din ce in ce mai mult cu aceste update-uri. Ramane de vazut daca acest nou uptade se va lansa la nivel global sau doar pe o portiune.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.