In fiecare luna vedem pe Google Play sute de jocuri minunate. Unele jocuri sunt lansate de studiourile al caror nume este mare in industria gaming-ului, iar altele sunt lansate de mici dezvoltatori indie. Deoarece este greu sa tinem pasul cu acestea, am creat o lista cu cele mai bune 7  jocuri lansate in ultima luna pentru Android.

Android

1.Batman: Arkham Underworld

Acesta este inca un joc al celor de la Warner Bros. din seria Batman Arkham. In acest joc va trebui sa recrutati super raufacatori, pentru a va face munca mizerabila, iar dupa aceea va trebui sa ii antrenati pentru a va ataca rivalii. Cresteti-va imperiul de raufacatori, iar dupa aceea distrugeti-va inamicii pentru a primi mult respect. Va trebui sa va creati propria ascunzatoare plina de capcane, pentru a va apara teritoriul fata ceilalti lorzi ai criminalitatii.

 

Android

2.Casuality 

Acest joc este unul de tip puzzle, in care trebuie sa controlati timpul, modificant succesiunea evenimentelor si rezultatul fiecarui nivel. Pe masura ce calatoriti in timp, lucrati cu trecutul vostru si rezolvati diferite paradoxuri. Fiecare nivel al acestui joc reprezinta un moment riscant in orice timp. Ca sa terminati nivelele trebuie sa ghidati fiecare astronaut la o iesire care se potriveste cu culoarea acestuia. Retineti ca, aveti o perioada de timp in care puteti sa faceti nivelul. Daca depasiti perioada aceea de timp va trebui sa luat nivelul de la capat. Jocul se gaseste pa Google Play la pretul de 10 lei.

 

Android

3.Dubspace

Dubspace este un joc pixelat cu o coloana sonora dubstep. In acest joc, tu esti Mailcom. Pilotul drept al marinei Rastafarian, care incearca sa isi elibereze fratii, pentru a putea fura aurul si informatii de pe navele spatiale.

 

Android

4.Fluffy Jump

Scopul acestui joc este foarte simplu. Apesi pentru a saris in sus, si trebuie sa ajungi cat mai sus. Colectezi bani, oua de incubare si deblochezi noi caractere cu care poti sa joci. Poti sa colectezi peste 80 de animale si sa bati obiective secrete pentru a debloca un secret pufos.

 

Android

5.GetMeBro!

GetMeBro! este un joc multiplayer de actiune unic. In acest joc trebuie sa intrii pe campul de lupta si sa iti dobori adversarii intr-o cursa de neiertat pentru a ramane in viata. Trebuie sa iti creezi propria strategie alegandu-ti numeroase abilitati pentru a-ti asigura victoria. Poti sa iti personalizezi caracterul, sa deblochezi noi abilitati, sa intrii in campionate si multe altele. GetMeBro! iti ofera posibilitatea de a putea sa joci meciuri private cu prietenii tai si poti sa ii urmaresti de pe orice device.

 

Android

6.Gravity Galaxy

Acest joc de tip puzzle se desfasoara in spatiu intre planetele intergalactice. Obiectivul tau este de a ajunge acasa, pe planeta Pamant. Pentru a putea face acest lucru trebuie sa mergi cu cu mare viteza prin spatiu, curbantu-te in jurul stelelor inflacarate. Este suficient sa atingeti ecranul o data pentru a va putea deplasa printr-e diferite stele inflacarate si planete.

 

Android

7.Invizimals: Battle Hunters

Invizimals sunt creaturi mitice care sunt facute din energie si traiesc in toata lumea. Va alaturati altor vanatori de-a lungul lumii si va trebui sa vanati aceste creaturi mitice. Dupa ce le vanati va trebui sa faceti sa creasca in batili. Versiunea trial este limitata la 6 creaturi mitice si 25 de carti de joc.

Lasa un comentariu

3 Responses

 1. Marian eu sunt URBAN TECH

  îl rog pe sianu alex sa se duca pe un deal și sa se sinucidă ca tare prost mai e baiatu asta face articole copiate dar nu ai ce zice domnul marian vrea și original și gratis la cât de prost e domnul fondator nici nu ma mira ca ce-i din echipa sunt așa.

  Reply
 2. Marian eu sunt URBAN TECH

  ce prost ești asta sunt jocuri fraiere sinau ca sianu dar dacă ți-o tragea în cur

  Reply
 3. Marian eu sunt URBAN TECH

  ma întreb unde e fraierul ala cristi ala a fost singurul care a primit ceva un joc de 20 de euro în rest toți nu primesc nimic de la fondator numai critici ca au copiat de la alte saituri cristi ala nu a mai facut un articol de aprope 2-3 luni și el e plătit.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.