Gama Xiaomi Mi Power Bank 2i este acum disponibilă prin Amazon, precum și prin Flipkart. Pentru a reaminti, bateria Mi Power Bank 2i si Mi Power Bank 2i 10000mAh au fost lansate de compania chineza in luna noiembrie a anului trecut, iar la acel moment au fost exclusive catre magazinele Mi.com si Mi Home, inainte de a fi puse la dispozitie prin intermediul magazinulu Mi Preferred și toate magazinele de mari dimensiuni in decembrie. Acestea sunt primele baterii externe “Made in India” ale companiei. În mod special, powerbank-urile Xiaomi vin cu un eticheta de preț de 50 respectiv 80 de lei.

O dată cu mutarea, compania chineză a adus în sfârșit gama Mi Power Bank 2i către magazine terțe de comerț electronic. Xiaomi a confirmat disponibilitatea prin postarea oficială de pe Twitter. În afară de nomenclatură, caracteristicile Mi Power Bank 2i sunt similare cu versiunile anterioare, dar dimensiunile sunt puțin diferite. În mod special, noile powerbank-uri acceptă încărcarea rapidă bidirecțională.

Ambele Mi Power Bank 2i 10.000mAh și Mi Power Bank 2i 20.000mAh au baterii cu litiu polimer, ieșiri dual USB și chip-uri de control inteligent, alimentate de Texas Instruments. Intre cele doua, Mi Power Bank 2i 10000mAh are un design dublu din aluminiu anodizat cu grosime de 14.2mm. Powerbank-urile sunt rugate să aibă o rată de conversie de până la 85%. Comparativ, bateria Mi Power Bank 2i  20000mAh vine într-un caz de policarbonat și include tehnologia Quick Charge 3.0 pentru o experiență de încărcare mai rapidă.

Între timp, un cip de circuit cu nouă straturi protejează bateriile împotriva supraîncălzirii, scurtcircuite, inserții incorecte, supratensiuni de intrare, ieșiri exacte și alte probleme. În plus, compania promite că powerbank-urile au fost proiectate să încaseze de mai multe ori smartphone-uri și tablete.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.