Mult asteptatul telefon, a fost confirmat de catre cei de la Xiaomi. Xiaomi Mi Mix 2, a doua generatie din seria Mi Mix, o sa fie lansat pe 11 Septembrie la un eveniment popular. Celebra companie chineza producatoare de telefoane mobile, a confirmat intr-o postare pe Weibo ca acestia vor lansa noul smartphone, Xiaomi Mi Mix 2, la un eveniment din Beijing. Xiaomi, a confirmat locul de lansare al telefonului, dar din pacate nu au dorit sa dezvaluie si ora de lansare a noului smartphone. Locul de lansare al telefonului o sa fie la, University of Technology Gymnasium in Beijing. Xiaomi Mi Mix 2 se va lansa pe 11 Septembrie, cu o zi inainte de mult asteptatul iPhone 8.

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi a mentionat clar ca va lansa Mi Mix 2, la fel cum a mentionat si in imaginea de mai sus, ca noul telefon din aceasta serie va fi lipsit de margini. Bazandu-ne pe vechile zvonuri, ecranul noului Xiaomi Mi Mix 2 va fi acoperit in proportie de 93% de ecranul acestuia, ceea ce este mult mai mult decat ce am vazut pe vechiul telefon. Primul telefon din aceasta serie era acoperit in proportie de 91.3% de ecranul acestuia.

Momentan, nu este absoult nici un zvon despre noul Xiaomi Mi Mix 2, dar se asteapta sa fie ceva mai scump decat predecesorul sau. Pentru versiunea de 4GB RAM si 128 GB memorie interna, pretul lui Mi Mix a inceputi de la 2.050 RON, in timp ce versiunea de 6GB RAM si 256 GB memorie interna a inceptut de la pretul de 2.333 RON.

Sunt multe zvonuri cum ca noul Mi Mix 2 va fi alimentat de un procesor Qualcomm SnapDragon 835 SoC. Tot despre acest telefon se spune ca va avea 6 GB de RAM si un ecran de 6.4 Inch QHD la o rezolutie de 1440×2560 pixeli. Camera principala va avea o rezolutie de 13 MP si un senzor de 19 MP prezent pe saptele acestuia. Unele zvonuri spun ca Xiaomi Mi Mix 2 va veni in trei variante, 4GB RAM/128 GB memorie interna, 6GB RAM/128 GB memorie interna, 8GB RAM/256 GB memorie interna. Cred ca, toti care citesc acest articol – sau cei mai multi dintre ei – isi doresc varianta de 8GB/256GB. Cum nici o veste buna nu vine niciodata singura, aflati ca versiunea de 8GB/256GB s-ar putea sa fie o editie limitata.

Se spune ca telefonul va veni cu o baterie de 4500 mAh si un senzor 3D de recunoastere faciala.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.