Xiaomi, marți, a anunțat adăugarea a două căști accesibile – Mi Earphones Basic și Mi Earphones – în portofoliul său din India. Mai ieftin dintre cele două, Mi Earphones Basic a fost evaluat la 25 de lei și este disponibilă în variante de culoare neagră și roșie. Pe de altă parte, Mi Earphones au fost evaluate la 40 de lei și va fi disponibila în opțiunile Black and Silver. Ambele produse sunt disponibile pe Mi.com.

Mi Earphones Basic
Mi Earphones Basic sunt considerate a fi “Proiectate pentru India” și vin cu caracteristici precum “bass ultra low” și o cameră de sunet din aliaj de aluminiu. Xiaomi susține că setul echipează un sistem de amortizare echilibrat din a treia generație, care ajută la îmbunătățirea fluxului sonor și a aerului, generând astfel o ieșire audio echilibrată. Mufa AUX, ca și celelalte căști Xiaomi, a fost îndoită la un unghi de 45 de grade care permite o durabilitate mai mare. În cele din urmă, aceasta este prevăzuta cu funcția de redare / pauză / răspuns (compatibilă cu toate dispozitivele Android și iOS) și un microfon.

Mi Earphone
Mi vine cu un bas dinamic și o cameră de sunet metalică, aceasta din urmă creând ca urmare a unui proces în 20 de pași. Echipat cu butoane de volum și răspuns / încheiere la telecomanda cu fir, setul cu cască are un cablu din fibră Kevlar pentru a îmbunătăți durabilitatea. Mi Earphones vin și cu sistem de amortizare echilibrat din a treia generație, care creează un sunet transparent. Xiaomi oferă muguri de urechi în dimensiuni XS, S și L pentru a se potrivi majorității dimensiunilor urechii. Aceasta, spre deosebire de Mi Earphones Basic, are o mufă pentru căști înclinată la 90 de grade. În afară de aceasta, se spune că a fost supus la peste 700 de teste de fiabilitate.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.