Cel mai nou produs lansat de compania chinezeasca Xiaomi este Mi Panoramic, o camera video ce filmeaza la 36 de grade.

Camera video a fost lansata odata cu Xiaomi Mi Pad 3, cea mai noua tableta din familia Mi Pad, extinzandu-si astfel portofoliul de produse si in zona de camera video. Mi Panoramic este o camera video capabila sa filmeze clipuri la 360 grade, are conexiune Wi-Fi si protectie IP67, la apoa si praf. Toate acestea la aproximativ 250 de dolari, pret afisat in magazinele online din China in acest moment.

Camera video Mi Panoramic 360 are un senzor de 23.88 Megapixeli si este capabil sa captureze clipuri la rezolutie 3.5K, detalii surprinse pe MIUI Forum, un site apropiat celor de la Xiaomi. Camera are forma patrata si lentile te tip fish-eye atat pe partea din fata cat si pe partea din spate ce permit inregistrarea video-urilor la 360 grade. Mi Panoramic are un procesor de imagine Anba A12 si un senzor de imagine Sony IMX206.

De notat ca Mi Panormaic vine cu stabilizator electronic a imaginii (EIS) pe 6 axe si cu baterie integrata de 1600mAh. Conform informatiilor venite de la MIUI, camera vine cu aplicatii preinstalate, insa imaginile pot fi editate si prelucrate si alte aplicatii independente. La partea de conectivitate, device-ul produs de Xiaomi include Wi-Fi 802.11 b/g/n, conexiune Bluetooth 4.0, si un Micro-USB 2.0. Impresionant pana acum nu-i asa?

Cand va fi disponibil noua camera video 360 Xiaomi Mi Panoramic?
Xiaomi Mi Panoramic va fi disponibila incepanad cu 6 Aprilie 2017 chiar la Xiaomi Mall. Gizmo China facea referire intr-un articol zilele acestea ca deveice-ul va va disponibil si pe Mi Mall, magazinul oficial Xiaomi din Lynx, Jingdong si Suning.

Mi Panoramic 360-grade a fost lansat alaturi de Xiaomi Mi Pad 3 ce are Retina Display de 7.9-inch la o rezolutie de 2048×1536 si o densitate de pixeli de 326ppi. Tableta este echipata cu procesor hexa-core MediaTek MT8176 si 4GB de RAM LPDDR3.

Sursa: gadgets.ndtv.com | mashable.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.