Cu toate ca Mobile World Congress este la doar cateva saptamani distanta, se pare ca Xiaomi ar putea amana lansarea smartphone-ului Xiaomi Mi 7 si in schimb va debuta la un eveniment privat cel mai probabil la inceputul al doilea trimestru al acestui an. Desi nu apar prea multe despre smartphone, a aparut o noua captura de ecran pe internet, aratand presupusele specificatiile ale sale.

Potrivit imaginii, care este in chineza. Xiaomi Mi 7 va avea un display de 5,6 inch cu o rezolutie 1080p (Full HD), un procesor Qualcomm Snapdragon 845 si o memorie RAM de 8 GB. Acesta va oferi, de asemenea, o configurare duala a camerei, cu doi senzori de 16MP pe spate. In ceea ce priveste stocarea interna, acesta ar urma sa vina cu 128 GB si va fi, de asemenea, alimentat de pe o baterie impresionanta de 4 480 mAh.

Acest lucru sugereaza ca ar putea fi un model de configuratie mai mare, premium, si ar putea exista o varianta cu configuratie inferioara, care sa contina 6 GB de memorie RAM si 64 GB de spatiu de stocare, cu o baterie de 3500 mAh, avand un pret mai redus

Nu se stie cu ce versiune de Android va ajunge, cel mai probabil cu Android 8.0, dar captura de ecran arata ca telefonul ruleaza MIUI 8.1, cea mai recenta versiune a sistemului de operare al companiei.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.