Xiaomi a lansat castile Mi Headphones Comfort

Conform site-ului mi.com aflam ca de curand Xiaomi a lansat castile Mi Headphones Comfort ce vor costa aproximativ 200 lei raportat la pretul lansat in India care este exprimat in rupii indiene.

Acum cateva zile Xiaomi anunta lansarea unui nou produs care a intrat in portofoliul Mi. Este vorba despre Mi Headphones Comfort, casti audio over-ear cu design simplist, curat si cu cablu rezistent la indoire. Carcasa castilor este realizata din polycarbonat si vine in 3 optiuni de culoare: white, orange si mint. Cu toate acestea, in India va fi disponibila numai optiunea de culoare alba.

Potriviti Xiaomi, desinul prelungit spre spatele castilor are rolul de a “sigila” sunetul spre ureche si de a elimina posibilitatea de “scurgere” a sunetului in afara urechii, toate acestea impreuna avand scopul de a asigura o experienta audio cat mai fidela.

Producatorul se lauda cu design-ul acestui model de casti audio despre care spune ca este continuu cu aspect curbat, fara prea multe intreruperi, ca dintr-o singura bucata. Castile mai dispun de buton de control amplasat pe casca din partea stanga creat special pentru a raspunde la telefon fara a-l mai scoate din buzunar.

Buretele pentru urechi sunt confectionate din silicon si acoperite cu piele fina de inalta calitate. Difuzoarele din interior ofera o impedanta de 32 ohmi dispunand de un sistem de amortizare incorporat care ajuta la reducerea distorsiunii si a absorbtiei undelor acustice interne de pe diafragma.

Tot in acest segment putem aduga faptul ca Mi Headphones Comfort vine cu microfon incorporat cu certificare japoneza Hi-Res audio-quality. Interesant nu-i asa?

Castile Mi Headphones Comfort vor costa aproximativ 200 lei daca ne raportam la pretul de lansare din India de 2.999 rupii indiene si convertit la cursul valutar din data redactari articolului.

Device-ul audio lansat de curand de Xiaomi sta bine si la capitolul cabluri, avand in dotare fir extensibil cu o lungime de 1,4 metri care este, potrivit companiei, non-toxic, durabil, rezistent la murdarire, rezistent la incurcaturi si la caldura. De adaugat este faptul ca Mi Headphones Comfort are o sensibilitate de 107 dB cu impedanta de difuzoare de 32 ohmi și o gama de frecvente de 20 pana la 40.000 Hertzi.

Sursa: androidauthority.com | pcmag.com | tech.firstpost.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.