Super Mario Run a fost lansat pentru iPhone si iPad. Vezi de unde il poti descarca!

Super Mario este un personaj care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toata lumea il cunoaste si il indrageste pe celebrul instalator. Super Mario este unul dintre cele mai faimoase personaje de joc din toate timpurile, cei de la Nintendo dand cu adevarat lovitura odata cu lansarea acestuia.

Un succes atat de mare nu putea fi lasat sa se piarda in trecut. Odata cu aparitia jocurilor pe tableta si smartphone, fanii Nintendo au inceput sa ceara reintoarcerea lui Super Mario. Ceea ce s-a si intamplat! Daca esti iubitor al celebrului joc, afla ca il poti descarca din Appstore.

Revenirea unui colos
Dupa mai multi ani de negocieri si o lupta intre producatori pentru a obtine un parteneriat cu Nintendo, iata ca cei de la Apple au reusit sa obtina acest lucru in toamna. Succesul Pokemon Go nu a facut decat sa grabeasca putin lucrurile si iata ca Super Mario este acum mai plin de energie ca niciodata.

Jocul e disponibil in AppStore si poate fi accesat pe iPhone, iPad si iPod Touch. Partea cea mai atractiva este ca jocul e disponibil gratuit. Nivelurile superioare ale jocului sunt insa de plata. Cu alte cuvinte, jocul e gratis pentru test, ca o varianta demo. Pretul pentru accesul la jocul intreg este de 10 euro.

In ceea ce priveste interfata si povestea jocului, acestea sunt aceleasi care i-au adus succesul. Cei de la Nintendo vorbesc totusi despre functii noi, atractive, posibile datorita integrarii pe dispozitive touch. Spre exemplu, personajul poate fi controlat cu o singura mana. Mario inainteaza singur, iar jucatorul are la dispozitie o serie intreaga de sarituri pentru a naviga si a avansa. Scopurile de joc raman aceleasi: strangerea de banuti si infrangerea personajelor negative. In functie de viteza de apasare, personajul se va comporta diferit, fiind nevoie ca fiecare saritura sa fie adaptata scopului punctual. Se pot obtine sarituri mai line, mai lungi, mai puternice etc.

Lansarea Nintendo este una dintre cele mai asteptate ale anului. Jocul Super Mario Run pote fi jucat si de catre romani, lansarea fiind sincronizata pentru o serie lunga de tari din piata internationala. Super Mario Run va aduce cu siguranta amintiri placute tuturor celor care au avut jocul in varianta fizica, pe consola cu manete. Am putea spune ca lansarea Nintendo este un cadou pentru toti cei care au copilarit alaturi de acest personaj. Spor la joc! Noi deja am pornit in salvarea printesei si ne luptam cu ciupercile rautacioase.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.