Producătorul de smartphone chinez ,Vivo, a prezentat luni un smartphone conceput pentru FullView, denumit APEX, care are cel mai înalt raport dintre ecran și corp și tehnologia de scanare a amprentelor digitale pe ecran de la Mobile World Congress 2018 (MWC) din Barcelona.

Primul dispozitiv din cadrul companiei cu tehnologia de scanare a amprentelor digitale a fost Vivo X20 Plus UD, care a fost prezentat la International Consumer Electronics Show 2018 (CES) în ianuarie.

“Suntem hotărâți să aducem tehnologie și inovație în fiecare produs nou care iese din standul nostru, iar APEX nu este o excepție. Inovațiile futuriste de design în APEX sunt doar o fracțiune din fluxul nostru de inovare”

Vivo APEX dispune de rame laterale de 1,8 mm – considerat a fi cel mai subțire din industrie. Are un rastel de fund de 4,3 mm si un raport ecran-corp care depaseste 98%. Microchipurile montate direct pe placa de circuite flexibile au ca rezultat raportul ecranului în corp, mulțumit de o platformă OLED flexibilă, a spus Vivo.

Producătorul de smartphone-uri a echipat prima tehnologie de scanare a amprentelor digitale pe ecran în telefonul APEX, care permite ca jumătatea completă de jos a ecranului OLED să recunoască o amprentă digitală. Tehnologia permite, de asemenea, noi scenarii de utilizare, cum ar fi noua caracteristică de scanare cu amprentă digitală în APEX, pentru o mai mare securitate.

Dispozitivul conceptual are o cameră frontală de 8 megapixeli care se ridică atunci când este necesară și se retrage atunci când nu este utilizată. De asemenea, Vivo suporta propria tehnologie SoundCasting care transmite vibrații prin afișaj fără a fi nevoie de un difuzor tradițional. Vivo APEX dispune, de asemenea, de o nouă tehnologie SIP (Package in Package) pentru a integra împreună DAC și cele trei amplificatoare operaționale, reducând astfel necesarul de spațiu de bord cu aproape 60% față de Vivo Xplay6.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.