Apar din ce in ce mai multe zvonuri cum ca Meizu Pro 7 si-ar face prezenta oficial pe 26 Iulie la un eveniement , iar un zvon venit din China spune ca acest telefon impreuna cu fratele sau mai mare,Meizu Pro 7 Plus,  ar putea sa isi faca aparitia pe scene mari.Cele doua telefoane sunt asteptate sa iasa pe piata in data de 4 August.

Prima diferenta pe care o au modelele Pro 7, este display-ul e-ink de pe spate.Poate unii dintr-e noi au vazut imagini live cu acesta.Noua serie de telefoane de la Meizu,  va avea un ecran tactil de 5.2 inch, cu o rezolutie de 1080p, si va fi echipat cu un procesor MediaTek Helio X30.

 

 

Pe partea din spate, acesta va avea o configuratie de doua camere, fiecare cu senzori de 12MP de la Sony( IMX386 si IMX286 ), iar din fericire mufa Jack de 3.5mm nu va fi scoasa.Din nefericire, specificatiile lui Meizu Pro 7 Plus sunt neclare, dar se asteapta sa aiba un ecran de cel putin 5.5 inch, si specificatii mai bune in comparatie cu fratele sau mai mic, Meizu Pro 7.

Dar cand vine vine vorba despre pret, acesta incepe de la 2.799 de Yeni Chinezesti  ( 1.673 RON)  pentru Meizu Pro 7, iar acestuia ar putea  ajunge pana la 3.299 Yeni Chinezesti (1.972 RON).Dar pretul acestora poate varia in functie de versiunea pe care o cumperi.In  schimb, pretul pentru Meizu Pro 7 Plus, incepe de la 3.299 de Yeni Chinezesti (1.972 RON) si poate ajunge pana la 3.799 de Yeni Chinezesti (2.271 RON).

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este
ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ?
DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts