LG este unul dintre producatorii care inoveaza constant tehnologiile video, avand pe buna dreptate vanzari de top in materie de televizoare, monitoare si tot ce tine de ecrane. Ultima saptamana a fost acaparata de anuntarea lansarii monitorului LG 32UD99. Acesta este unul din modelele de varf ale celor de la LG pentru anul viitor si totodata unul dintre cele mai performante monitoare de pe piata.

LG 32UD99 va oferi cu siguranta un avant important coreenilor. Modelul este dedicat in primul rand gamerilor si celor care isi doresc o experienta de vizionare premium, dar si profesionistilor care lucreaza in Photoshop, Lightroom si programe avansate de prelucrare video. Monitorul va fi disponibil in 2017 si se anunta a fi unul dintre cele mai asteptate pe segmentul premium.

Performanta grafica in cel mai mic detaliu
LG 32UD99 va avea o diagonala de 80 cm si va fi dotat cu un ecran IPS de 10 biti. In materie de culoare, acesta va putea reda 1.07 miliarde de culori si va putea acoperi nu mai putin de 95% din spectrul de culori DCI-P3. Imaginile vor fi redate la calitatea 4K si vor avea un nivel de calitate premium.

Monitorul va fi compatibil cu redarea HDR si se va putea conecta la PC printr-un port USB de tip C, care va putea sustine si incarcarea. Redarea HDR este foarte utila pentru gaming. Monitorul va completa astfel optim un PlayStation 4 sau un PC performant dedicat jocului la nivel profesional.

LG 32UD99 nu va fi cel mai performant model al producatorului (fiind anuntate modele care acopera chiar si 98-99% din spectrul DCI-P3), dar va fi cu siguranta o aparitie foarte atractiva. Avem de-a face mai exact cu cresterea standardelor video pentru monitoarele adresate utilizatorilor de rand, care nu au un scop profesional.

In ceea ce priveste designul, cei de la LG au optat pentru un suport inalt si subtire si o rama milimetrica. Designul va avea finisaje metalice din aluminiu si va arata cu siguranta de milioane.
Ne asteptam asadar ca monitorul sa fie un adevarat succes. Nu se cunosc inca detalii legate de pret, dar avand in vedere dotarile anuntate ne asteptam ca acesta sa fie mai mic decat in cazul flagshipurilor LG, Benq sau Samsung. Se anticipeaza ca modelul va avea un pret destul de atractiv, pentru a le contracara pe cele ale modelelor concurentei. Ramane sa aflam in curand date mai exacte despre dotarile tehnice, precum si despre pret si data de lansare oficiala.

Asteptam cu nerabdare momentul!

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.