Orange prezinta primele trupe pentru cea de-a VII-a editie a festivalului Summer Well

Orange prezintă cea de-a VII-a ediție a festivalului Summer Well care va avea loc pe 12 și 13 august 2017, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Încă de la prima ediție, festivalul a devenit un loc de referință pentru iubitorii de muzică alternativă, iar anul acesta, pe scena de la Summer Well vor urca din nou nume cunoscute. Pentru ediția din 2017, organizatorii au pregătit premiere. Printre trupele care se vor afla pentru prima oară la București se numără Birdy, The Kills, Metronomy și Nothing But Thieves.

Prima parte a line-up-ului este completată de Interpol. Paul Banks, Daniel Kessler și Sam Fogarino se întorc după 6 ani la Summer Well, festivalul care poartă numele uneia dintre piesele lor.

Biletele pentru ediția de anul acesta sunt deja disponibile în Orange shop-uri (www.orange.ro/shops) sau online pe www.easytickets.ro și www.eventim.ro, pentru cei care vor să se bucure din timp pentru un festival ca o vacanță.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.