Xiaomi Redmi Note 5 – pretinsul succesor al popularului Redmi Note 4 – a fost vazut online, sugerand ca telefonul ar putea fi lansat in curand. Telefonul Xiaomi, cu nume de cod MET7 / MEE7, a fost văzut pe site-ul web al TENAA, autoritatea chineză de certificare. Imaginile, precum și specificațiile Xiaomi Redmi Nota 5 au fost, de asemenea, scurgeri prin listare. Această scurgere vine la scurt timp după ce compania a anunțat recent Xiaomi Redmi 5A în China cu pretenții de o durată masivă de viață a bateriei de opt zile.

Xiaomi Redmi Notă 5 specificații, caracteristici
Redmi Note 5 se numără printre cele câteva telefoane de la Xiaomi care au făcut parte din “moara” cu zvonuri, de acum câteva săptămâni. În conformitate cu listarea TENAA, viitorul smartphone Xiaomi va avea un ecran cu raport de aspect 18: 9, care se potrivește cu tendința actuală a unor companii de telefoane mobila. Are un ecran de 5,99-inch full-HD + 2,5D sticla curbata. Are un procesor octa-core ce il alimenteaza, iar telefonul se așteaptă să vină în două variante al spațiului de stocare: 3 GB RAM + 32 GB și spațiu de stocare de 4 GB RAM + 64 GB. Din păcate, nu există nici un cuvânt despre chipset-ul care să alimenteze telefonul, dar zvonurile sugerează că acesta este un SoC Qualcomm Snapdragon 600. Este foarte probabil să rulați MIUI 9 direct din cutie, pe un Android 7.1.7 Nougat.

Spatiul intern se poate mari cu până la 128 GB. Smartphone-ul suporta slot de SIM.  Se spune că are o cameră de 12 megapixeli pe spate, alături de o cameră de 5 megapixeli în față. Lista TENAA indică faptul că acumulatorul RedmiNet 5 împachetează o baterie de 4000mAh care este puțin mai mică decât bateria de 4100mAh văzută pe nota Redmi 4. În lista TENAA sunt incluse și imagini care indică faptul că telefonul va folosi un scaner de amprente aflat în spate. Listează că telefonul măsoară 158.5×75.4x8mm și cântărește aproximativ 180 de grame.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.