Mai multe imagini și detalii neconfirmate despre ceea ce par a fi smartphone-urile HTC U11 Life și HTC U11 Plus. Acestea au fost observate online înainte de un eveniment media confirmat de către producătorul de telefoane din Taiwan pe 2 noiembrie, în care se așteaptă lansarea a cel puțin un smartphone “U”.

Un smartphone, numit “HTC 2Q4D200”, a fost vizionat pe site-ul chinez de certificare a telecomunicațiilor TENAA. Potrivit listării, telefonul va avea un afișaj IPS de 5,5 inchi, rezoluție a ecranului de 1440 x 2560 pixeli, o baterie de 3830 mAh, o memorie RAM de 4 sau 6 GB, o memorie de 64 sau 128 GB și Android 8.0 Oreo. Telefonul, afisat in plus, va avea dimensiuni de 153.99×75.99×9.2mm. Unele dintre aceste detalii sunt identice cu specificațiile scurse anterior ale telefonului HTC U11 Plus, un telefon, care va oferi ofertele hardware de top ale HTC U11.

Imaginile telefonului de pe site-ul de certificare sugerează că smartphone-ul HTC care se presupune că va avea un cadru mai restrâns (comparativ cu HTC U11) de pe partea de sus, cu aproape nici un cadru în partea de jos. Acest lucru este în concordanță cu rapoartele anterioare care au susținut că telefonul HTC U11 Plus va avea scaner de amprente pe partea din spate. În conformitate cu listarea TENAA, HTC U11 Plus nu va avea o mufă pentru căști, ci doar un singur port USB de tip C. Este de așteptat să fie disponibilă în variantele de culori Sapphire Blue și Ice White.

Potrivit celor de la WinFuture, HTC va lansa un smartphone suplimentar numit HTC U11 Life la evenimentul de la începutul lunii viitoare – ceva care a fost zvonit înainte. HTC U11 Life, conform site-ului, va avea un ecran de 5,2 inci full-HD (1080×1920 pixeli), un Snapdragon 630 SoC, 32GB de stocare încorporată, extensibilă prin card microSD și o baterie de 2600mAh. De asemenea, telefonul va avea suport pentru NFC, Bluetooth 5.0 și caracteristica Edge Sense. HTC va anunța o versiune Android One a HTC U11 Life. Primele știri care au confirmat o reclamație anterioară. Este de așteptat să fie disponibilă în variantele de culoare Black, White și Blue. WinFuture susține că telefonul va avea un pret incepand de la 400 €.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.