Cel de-al saselea si ultimul sezon din House of Cards – serialul hit Netflix aruncat in criza prin acuzatii de agresiune sexuala impotriva lui Kevin Spacey – este pe cale de a relua productia la inceputul anului viitor fara steaua sa, informeaza AFP, luni.

Finalul spectacolului se va concentra acum pe caracterul lui Claire Underwood – interpretat de Robin Wright – care, după ce a reușit soțul ei ca președinte la sfârșitul sezonului cinci, sa uitat direct la cameră, declarând: “Este randul meu”.

Netflix a pus în așteptare seria de thriller politic premiat ca răspuns la o serie de acuzații împotriva lui Spacey, un câștigător de două ori al Oscarului, acuzat de încercarea de a viola un băiat adolescent și de as isi face un mod, de hărțuire față de colegii tineri, inclusiv de catre House of Cards.

Sezonul șase, programat să se desfășoare în 2018, va număra doar opt episoade, în loc de cele obișnuite 13 făcute pentru tranșele anterioare ale spectacolului de succes, în care Spacey joacă un congresman american corupt, care în cele din urmă devine președinte.

Considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Spacey, in varsta de 58 de ani, a carui colaborare cu Netflix si-a pus gigantul de streaming amprenta pe harta, a fost trimis in cadere libera de acuzațiile sexuale care au aparut la sfarsitul lunii octombrie.

Netflix a abandonat imediat actorul, care a fost acuzat public că a încercat să violeze un băiat de 15 ani și a făcut progrese în privința actorului Anthony Rapp acum trei decenii, când avea 14 ani.

Potrivit presei britanice, poliția londoneză îl investighează, de asemenea, pentru un presupus atac în 2008.

Fostul angajat al House of Cards a susținut că Spacey a transformat setul într-un mediu “toxic” printr-un mod de hărțuire și au fost făcute pretenții similare cu privire la The Old Vic, teatrul din Londra unde a fost director artistic din perioada 2003-2015.

Spacey este unul dintre cele mai importante capate din torentul acuzațiilor care au adus pe piața forței de muncă bărbați din lumea politică, finanțe, divertisment și jurnalism, în urma acuzațiilor care vizează mogulul de film Harvey Weinstein.

Actorul a fost, de asemenea, producător executiv al serialului “Netflix”, care este adaptat de o dramă BBC cu același nume și a câștigat șapte premii Emmy cu peste 50 de nominalizări.

Netflix nu eliberează cifrele de vizionare. Dar spectacolul și-a marcat locul în istoria televiziunii ca debut al companiei în programarea originală, care a crescut și pentru a include și alte spectacole extrem de apreciate, cum ar fi Stranger Things și Orange is The New Black.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts