Un material video lansat astazi in presa ne dezvaluie ca LG G6 va fi rezistent la apa chiar inainte de lansarea oficiala

LG a lansat astazi un scurt video (teaster) care confirma in mod oficial unul dintre cele mai importante caracteristici ale noului sau smartphone emblematic LG G6, faptul ca acesta este rezistent la apa.

Videoclipul (prezentat mai jos), nu ne spune intr-adevar nimic altceva, asa ca nu stim cat de rezistent la apa va fi LG G6. In orice caz, ne asteptam ca telefonul sa fie de cel putin IPx7, ceea ce inseamna ca ar trebui sa ofere acelasi nivel de rezistenta la apa, ca iPhone 7 (in cazul in care nu este mai mare).

Dupa cum sa anuntat anterior, LG va prezenta pe deplin modelul sau, LG G6 pe data de 26 februarie la MWC 2017. Smartphone-ul ar putea fi lansat incepand cu luna martie, in unele piete, dar s-ar putea sa nu ajunga in SUA inainte de aprilie.

Rezistenta la apa este doar o parte din ceea ce poate face, alte caracteristici confirmate pentru LG G6 includ un display de 5,7 inch cu FullVision, avand o rezolutie de 1440 x 2880 pixeli, atat camera frontala, cat si cele doua principale vor avea in componenta un unghi larg, de asemenea ar urma sa ruleze Android 7.0 Nougat cu LG UX 6.0.

Spre deosebire de modelul de anul trecut (LG G5), LG G6 nu este un telefon modular. Se spune ca telefonul va fi alimentat de la un procesor Snapdragon 821, oferind in continuare 4 GB de memorie RAM, port USB tip C, 32 GB de memorie interna care va putea fi extinsa cu un card microSD, si o baterie de 3200 mAh nedetasabila.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.