Motorola a lansat la Motorola One Zoom la IFA Berlin 2019

Motorola lansează Motorola One Zoom, un smarphone care îndeplinește nevoile oricărui utilizator, indiferent de cerință și perspectivă. Cu un design inovator din sticlă cu aspect satinat în culori atrăgătoare, Motorola One Zoom beneficiază de o tehnologie impresionantă integrată în sistemul de patru camere, care surprinde momentele din viața fiecărui utilizator exact așa cum sunt.

Motorola One Zoom imortalizează lumea din jur în imagini de înaltă precizie, în culori vii și cu o claritate uluitoare, chiar și în lumină slabă. Dotat cu un senzor de cameră de 48 megapxeli1, cu tehnologia Quad Pixel, Dual OIS (Optical Image Stabilization), software pentru vedere nocturnă, cu lentile telephoto dedicate de 8 mega pixeli și altele cu un unghi ultra-wide de 16 mega pixeli și beneficiind de capabilități AI, Motorola One Zoom redefinește capabilitățile de fotografiere pentru această gamă de telefoane inteligente.

Camera ideală pentru orice situație
Sistemul de patru camere, oferă flexibilitatea optimă în surprinderea unui portret profesionist al celui mai bun prieten, fotografierea trupei preferate, cu claritate, chiar din cel mai îndepărtat rând de la un concert sau pentru poze de tip panoramă din vârful muntelui.

Datorită senzorului principal de 48 megapixeli1 și tehnologiei Quad Pixel, Motorola One Zoom asigură o sensibilitate la lumină de patru ori mai bună, pentru ca utilizatorul să se bucure de poze mai precise și mai luminoase, indiferent de condiții. De asemenea, telefonul este dotat cu OIS, tehnologie care menține stabilitatea lentilelor pentru ca instantaneele să fie clare, gata de postat. Modul Night Vison folosește tehnologia de software unică de la Motorola pentru a crea imagini nocturne intense, fără granulații, în culori vii și de o claritate uluitoare.

Camera telephoto de 8 mega pixeli a lui Motorola One Zoom oferă o focalizare optică de 3 ori mai mare (10x hybrid Zoom), care permite captarea detaliilor de la distanță, păstrând calitatea imaginii care se pierde, în mod normal, cu un Zoom digital. Funcția OIS – Optical Image Stabilization – ajută ca fotografiile focalizate total să rămână clare și fără pete de estompare.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.