Brandul Honor, detinut de catre cei de la Huawei, au lansat inca un smartphone, – Huawei V9 Play – marindu-si astfel portofoliul. Smartphone-ul a fost lansat in China si urmeaza sa fie pus in vanzare, in data de 12 Septembrie. Honor V9 Play a fost lansat in doua variante, una cu 3GB memorie RAM, iar alta cu 4GB. Pretul pentru aceste telefoane este 590 LEI, respectiv 1.180 LEI. Cele mai importante parti ale telefonului sunt: sistemul de operare Android Nougat, scanner-ul de amprenta si camera principala de 13MP.

Telefonul este disponibil in 5 culori diferite: Gold, Rose Gold, Black, Red si Blue. Telefonul este facut dintr-un metal de buna calitate cu marginile rotunjite. Margininea de sus si de jos sunt la fel ca pe iPhone 6, iar senzorul de amprenta este pozitionat pe spatele acestuia, sub camera. Cum se poate vedea si din imagine, butoanele de volum si cel de power sunt pozitionate pe partea dreapta a telefonului. Se spune ca senzorul de amprenta al lui Honor V9 Play poate debloca telefonul in 0.4 secunde.

Honor

Honor V9 Play ruleaza o interfata EMUI 5.1 bazat pe sistemul de operare Android Nougat, versiunea 7.0. Telefonul este unul dual-SIM, de tip nano-SIM. Ambele sloturi pot fi folosite pentru cartele sau unul pentru cartela si altul pentru cardul microSD. Smartphone-ul are un display HD care ruleaza la o rezolutie de 720 pe 1280 pixeli. Ecranul telefonului masoara 5.2 Inch in diagonala. De asemenea, telefonul este protejat de o sticla de tip 2.5D.

Telefonul este alimentat de un porcesor cu opt nuclee de la MediaTek, MediaTek MT6750  SoC. Vine in doua variante, una cu 3GB memorie RAM si alta cu 4GB. Memoria interna a lui Honor V9 Play este de 32GB, cu posibilitatea de a adauga un card microSD de pana la 128GB. Smartphone-ul gazduieste o camera principala de 13MP, din pacate nu este o camera dubla, si o camera secundara de 8MP. In plus, acesta are o baterie de 3000 mAh. Suporta conectivitate 4G VoLTE si WI-FI de tip N. Telefonul are o greutate de 145 de grame.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.