Merita sau nu sa folosesti GoPro Hero 6 Black drept o camera de zi cu zi? Pro si contra

Camerele GoPro, indiferent de model, sunt camere excelente pentru cei care sunt foarte activi si doresc sa faca filmulete si poze incredibile in vacanta. Totusi, aceste camere pot sa joace si rol de camera uzuala, cel putin din punctul anumitor utilizatori de vedere. Sunt foarte multi oameni care considera ca un GoPro poate sa inlocuiasca camerele mult mai greoaie ale altor firme.

Atat noul model, GoPro Hero 6 Black, cat si cele mai vechi, se remarca printr-o serie de avantaje:

  • Sunt mici si usoare;
  • Sunt rezistente;
  • Ofera o calitate remarcabila pentru imagini;
  • Sunt usor de folosit.

Din pacate, au si o serie de dezavantaje care pot sa echilibreze balanta, asadar, inainte de a-ti achizitiona un GoPro Hero 6 Black pentru evenimentele de zi cu zi, este bine sa stii care sunt plusurile si minusurile unei astfel de achizitii.

Plusuri GoPro Hero 6 Black

Dimensiunea. Este un plus urias, in conditiile in care un GoPro iti incape cu usurinta intr-un buzunar. Nu vei avea nicio probleme in a-i gasi locul in bagajul de vacanta si cu siguranta nu vei avea nicio probleme in a cara aceasta camera peste tot. De asemenea, datorita marimii, nu vei fi oprit de oamenii de securitate de la muzee sau de la alte obiective turistice, pentru a-ti fi interzis dreptul de a filma.

Rezistenta. GoPro rezista la o multime de factori externi. Indiferent ca este supusa interactiunii cu nisipul sau cu apa, va functiona fara probleme si va putea fi folosita in continuare. Pasionatii de snorkeling sau de alte sporturi acvatice se pot bucura la maxim de aceasta solutie.

Folosirea rapida. Pozele pot fi facute automat, fara riscul de a fi blurate sau miscate. Poate ca o astfel de solutie nu este perfecta pentru orice situatie, insa poate sa ofere ocazia unor poze inedite, obtinute in exact acele momente foarte importante.

Unghiul de vizualizare. Spre deosebire de alte camere compacte, camerele GoPro au un unghi de vizualizare excelent. Acestea pot sa filmeze intr-un singur cadru suprafete foarte mari, ceea ce este un plus pentru toti cei pasionati de calatorii.

Minusuri GoPro Hero 6 Black

Durata bateriei. Este un minus pentru care multi potentiali utilizatori de GoPro renunta la idee. Din pacate, nu poti sa folosesti aceasta camera mai mult de cateva ore, ceea ce stirbeste din flexibilitate. Chiar si atunci cand utilizezi camera cu o frecventa redusa, bateria se va termina destul de repede. Acest minus poate sa fie eliminat totusi, daca optezi pentru un GoPro cu baterie detasabila, pentru ca poti sa ai la indemana o baterie de rezerva.

Nu are zoom. Singurul zoom pe care il are camera GoPro Hero 6 Black este cel digital. In rest, zoomul este imposibil in conditiile in care lentilele sunt fixe.

Controlul si dotarile. Controlul asupra ISO, vitezei de filmare sau de pozare si a altor setari, cum ar fi echilibrul dintre culori, nu este unul excelent. GoPro poate sa faca poze perfecte atunci cand iese lumina afara, insa in momentul in care se intuneca, poate intampina ceva probleme.

Numeroasele avantaje raspund pozitiv la intrebarea ce se refera la eficienta GoPro, iar numarul mare de utilizatori ai acestei camere le sustin si se bucura de modele noi aparute.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.