GoPro a lansat Hero 7 – Este deja in magazinile din Romania

GoPro a lansat Hero 7, cea mai noua versiune de camera video de actiune care promite o serie de imbunatatiri pe partea de stabilizare imagine si noi optiuni pe partea de software. Compania a prezentat recent cele mai noi modele din gama action camera GoPro Hero 7 prin lansarea a trei modele diferite marcate fiecare in alta culoare.

Asadar, gama completa a noi generatii de camere video de actiune GoPro Hero 7 cuprinde trei modele dupa cum urmeaza: GoPro Hero 7 Black, GoPro Hero7 Silver, GoPro Hero7 White. In cele ce urmeaza o sa prezentam pe scurt cele mai importante caracteristici tehnice si echiparea celor 3 modele de camere de actiune din gama GoPro Hero 7.

Model GoPro Hero7 Black GoPro Hero7 Silver GoPro Hero7 White
Senzor 12MP 10MP 10MP
4K 60 fps, 78 Mbps 30 fps, 30 Mbps
1080p 240fps 60fps 60fps
Stabilizare video HyperSmooth Da Da
Livestreaming Da
Foto 12MP, 30 fps în rafală, RAW 10MP, 15fps în rafală 10MP, 15fps în rafală
Intrare externă pentru microfon Da
Baterie detașabilă Da
Protecție la apă 10m, carcasă pentru scufundări disponibilă 10m 10m
Pret 2.099 Lei + cadou 1.599 Lei 1.099 Lei

GoPro Hero 7 Black

Modelul de top al gamei, Hero 7 Black aduce imbunatatire pe partea de stabilizarea video prin introducerea unei tehnologii denumite HyperSmooth Video Stabilization care practic aduce o stabilizare apropiata de cea a unui gimbal. Practic, HERO7 Black este cel mai avansat GoPro existent pe piata in acest moment. Filmeaza la rezolutie 4K cu 60fps, iar senzorul de 12MP poate executa fotografii in rafala de 30 cadre pe secunda. Un al aspect de notat este viteza de captare video: 78Mbps in format 4K / 60 fps.

Calitate video de o fluiditate extraordinara. Filmare inteligenta. Durabilitate si impermeabilitate impecabile, fara protectie suplimentara. Asa il prezinta cei de la GoPro pe Hero 7 Balck.

Solid + Waterproof
Este un alt aspect al noului Hero 7 Black prin intermediul carui reprezentantii companiei ne spun inca odata ca modelul de top este este rezistent, subtire, complet rezistent la apa si pregatit pentru orice aventura.

Control Vocal
Este un nou feature prin intermediul carui poti controla camera cu ajutorul comenzilor vocale cum ar fi: “GoPro take a foto” sau “GoPro start recording

SuperPhoto
Cu ajutorul SuperPhoto HERO7 Black aplica inteligent HDR, maparea tonurilor locale pentru a optimiza calitatea fotografiilor pe care le faci. Practic poti obtine in mod automat cele mai tari fotografii.

Live Streaming
GoPro Hero7 Black este acum capabil de Video Streaming pe Facebook Live. Clipurile din live-uri pot fi salvate in mod automat direct pe cardul de memorie.

GoPro Hero7 Silver

Este oarecum asemanator ca performante cu varianta Black insa are unele limitari. De exemplu GoPro Hero 7 Silver are senzor de 10MP fata de cei 12 MP de pe varianta Black, iar rezolutia maxima la are capteaza videoclipuri este de 4K, insa de pana la 30 fps, fata de 60fps cat are varianta Black. O alta caracteristica importanta pastra atat pe varianta Black cat si pe cea Silver este tehnologia de stabilizare HyperSmooth Video Stabilization.

GoPro Hero7 White

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.