Inovația în spațiul smartphone-urilor a fost în mod considerabil stagnantă în ultimii ani, mai mulți producători de echipamente originale care optează pentru actualizări iterative la smartphone-uri, în loc de noi caracteristici. Nu toți producătorii de echipamente originale se mulțumesc să se așeze pe lauri, totuși, deoarece se pare că ZTE ar putea fi pregătit să livreze următorul schimbător de jocuri pe smartphone-uri.

Modularitatea a apărut pe ecran în 2015, dar, în afară de Motorola, nu a reușit să decoleze, în timp ce afișele flexibile au fost discutate de ani de zile, dar încă nu au lovit mainstream-ul. Potrivit unei surse exclusive, ZTE va lansa un smartphone pliabil cu ecran dual, care ar putea redefini modul în care ne gândim astăzi la dispozitivele mobile.

Noul dispozitiv ZTE, care este codificat Axon Multy și s-ar putea lansa ca Axon M (aliniindu-se cu invitațiile trimise pentru un eveniment de lansare pe 17 octombrie), pare să aibă două display-uri Full HD de înaltă performanță, care se imbina într-un display de 6,8 inch cu rezolutie de 1,920 x 2160 pixeli. Când este pliat, receptorul pare să funcționeze ca un smartphone obișnuit, cu un cadru relativ elegant.

Axon M deschide posibilitatea ca smartphone-urile să devină adevărate înlocuiri pentru dispozitivele de ecran mai mari, cum ar fi PC-urile. Laptopurile și PC-urile nu mai sunt conexiunea noastră primară cu internetul și cu lumea în general, iar dispozitivele mobile au devenit elementul central al vieții noastre. Smartphone-urile au eșuat, până acum, într-o anumită zonă – multitasking – atunci când încearcă să înlocuiască PC-urile și acesta este locul în care noul dispozitiv pliabil al lui ZTE ar putea ajuta la lansarea unei noi ere în experiența smartphone-urilor.

Pe măsură ce cererea pentru telefoanele cu ecrane mari a crescut, cererea pentru tablete cu ecranele nu este mult mai mare, scazand rapid. Axon M își propune să ajute la reducerea decalajului dintre tablete și smartphone-uri cu ecranele duale care oferă o dimensiune a ecranului aproape egală cu o tabletă mică.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.