Bragi, o companie germană de tehnologie, populară pentru căștile sale cu adevărat wireless, Dash, și-a lansat produsele în India prin retaileri online, cum ar fi The Headphone Zone și se va concentra pe canale de retail online precum Flipkart, Amazon și retaileri de format mare. Compania va aduce cele doua produse – Dash Pro si Headphone-urile in India la pretul de 1709 LEI și 800 de LEI.

Dash Pro este un set mai bun de căști fără fir care se bucură de caracteristici precum configurarea cu un singur buton pentru dispozitivul Apple, Android sau Windows, 4 GB de stocare autonomă și până la cinci ore de redare per încărcare. Căștile sunt echipate cu drivere Knowles echilibrate pentru armături, despre care se spune că oferă “sunet premium într-un pachet ultra-mic”. De asemenea, căștile au un codec audio avansat, cu zgomot alb redus și vârfuri de spumă noi pentru un bas mai puternic și o etanșare mai bună.

Senzorii biometrici din The Dash Pro vă urmăresc pașii, cadența și respirațiile și puteți chiar să primiți feedback în timp real despre performanța antrenamentului atunci când alergați, faceți plimbări cu bicicleta sau înotați. Proiectorul Dash Pro este evaluat pentru rezistența la apă și funcționează pe sistem de operare Bragi personalizat, care vă permite să interacționați cu sistemul de meniuri folosind mișcări ale corpului.

Headphone-ul este, de asemenea, o pereche de căști cu adevărat fără fir, dar vizează o audiență mai mare, cu prețul său mai accesibil. La fel ca Dash Pro, aceste căști au, de asemenea, drivere Knowles echilibrate. Alte specificații includ Bluetooth 4.0, durata de viață a bateriei de până la șase ore într-o singură încărcare, o funcție de transparență audio care vă permite să auziți sunetul ambiental fără a le dezactiva și microfoanele Knowles digital MEMS. Căștile au butoane pe clapete pentru controlul muzicii și ajustarea volumului.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.