Allview lanseaza X4 Soul Infinity si Infinity Plus. Varful de gama are ecran de 6 inch, filmeaza 4K si are 6GB RAM

Mai sunt cateva zile pana la lansarea celei mai noi game de smartphone-uri Allview: Gama X4 Soul Infinity. Gama cuprinde doua modele: X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity Plus si reprezinta varfurile de gama cu care Allview doreste sa surprinda piata locala de telefoane smart premium, conform spuselor fondatorului companiei din Brasov, Lucian Peticila. Aceasta mai adauga faptul ca cele doua telefoane din gama X4 Soul Infinity vor impresiona prin noi functii si capabilitati hardware de ultima generatie dezvoltate de echipa brasoveana la noi in tara.

X4 Soul Infinity Plus va fi cu siguranta un smartphone flagship. Cu un ecran de noua generatie cu 18:9 body-to-screen ratio va fi un telefon de 6 inchi intr-un body de 5,5 inchi. Asadar, smartphone-ul va avea o rezolutie display Full HD+, 2160x1080px si se va alinia la standardul pe care l-au setat marile branduri de telefoane odata cu ultimele lansari de anul acesta.

X4 Soul Infinity

Camera video va avea rezolutie 4K, deci va filma UltraHD, iar noutatea va fi reprezentata de memoria RAM DDR4 de mare viteza de pana la 6GB.

Ambele telefoane flagship, X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity Plus, vor beneficia de panou 2.5D, camera duala cu lentila safir, algoritmi de procesare a camerei foto marca Arcsoft si tehnologie Bokeh pentru evidentierea personajelor din fotografii. Designul high-tech al carcaselor, cu straluciri de oglinda bine dozate, este realizat cu ajutorul IML Art Technology. Caracteristicile complete ale noilor telefoane vor fi prezentate in momentul lansării din toamna acestui an.

Marca Allview X4 Soul Infinity a fost deja inregistrata la European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Caracteristicile complete ale noilor telefoane vor fi prezentate in momentul lansari care va avea loc toamna aceasta..

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.