Antreprenorul Oros Radu vine cu un plan ambitios : simplificarea comertului electronic din Romania

Oros Radu, fondatorul si CEO-ul Oros Web Invest, si-a exprimat intentia de a simplifica ecommerce-ul Romanesc, prin lansarea platformei Instashop.ro

In cadrul unui comunicat de presa, Oros si-a prezentat viziunea cu privire la situatia actuala din online-ul romanesc si planurile pe care acesta le are cu noul start-up.

Instashop.ro este o platforma de ecommerce dedicata publicului roman, menita sa faciliteze comertul electronic oricarui individ ce detine un dispozitiv conectat la internet.

Crearea, personalizarea si administrarea unui magazin online prin Instashop.ro nu presupune detinerea unor cunostinte tehnice avansate. Exista trei pasi scurti de urmat, astfel incat utilizatorul sa poata incepe sa vanda online in cateva minute.

“Serviciul este si va fi oferit gratuit tuturor utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, comercianti mici sau mari, fara costuri ascunse sau rezervarea anumitor facilitati pentru clienti platitori” declara antreprenorul.

OROS RADU

In prima luna de activitate, pe platforma au fost create putin peste 100 magazine online, si numarul vizitatorilor depaseste pragul de 30.000.

“Ne dorim ca in urmatorii doi ani, Instashop.ro sa devina o unealta de baza in comertul electronic romanesc, urmand sa ne extindem aripile si peste granitele tarii.“, mai spune Oros.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.