Elefant.ro

Asus a lansat mini-PC-ul Asus VivoStick TS10

anytime_pic
Asus VivoStick este un mini PC in miniatura care poate transforma orice televizor sau monitor cu port HDMI, intr-un sistem complet functional ce ruleaza Windows 10 si care poate fi controlat de la distanta direct de pe un smartphone. Dispozitivul are aceeasi dimensiune cu un stick de memorie obisnuit (137 x 34 x 14mm) si cantareste doar 68g.

VivoStick poate fi de asemenea utilizat pentru activitati obisnuite de office pentru un utilizator de birou, are conectivitate identica cu un PC, inclusiv 802.11ac si Wi-Fi, doua porturi USB, dintre care unul este USB 3.0 si unul USB 2.0, un mini USB pentru alimentare, un jack de 3.5mm pentru iesire audio si Bluetooth® 4.1 pentru conectarea tastaturii si a mouse-ului. Surprinzator sau nu, Asus VivoStick vine echipat cu 2 GB de memorie RAM si ne promite o experienta asemanatoare cu a unui PC si o performanta buna.

Ce poate fi mai util decat un Mini-PC ultra portabil pe care il poti avea de fiecare data cu tine si cu care poti efectua activitati similare cu cele de Desktop?

Windows 10 Home sau alte editii
Subtire si elegant cu aspect de memory stick
Functionalitati complete de PC, ultra portabil cu 2 porturi USB
Share, stream, and play – transforma televizorul Intr-un PC ce paote fi controlat de la distanta

Mini PC-ul Asus VivoStick TS10 este echipat cu 2GB memorie RAM, 32GB spatiu de stocare internă si un procesor Intel Atom Cherry Trail, Atom x5-Z8350 (2M Cache, up to 1.92 GHz).

design_pic

Specificatii tehnice:
Sistem de operare: Windows 10 Home
Grafica: Intel HD Graphics
Memorie: 2GB DDR3 eMCP
Stocare: 32GB eMCP
Conectivitate: Wifi 802.11 ac, Bluetooth V4.1
Partea I / O Porturi: 1 x USB Micro (pentru alimentare), 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x Audio Jack (microfon / căști Combo)
Frontal I / O Porturi: 1 x Ieșire HDMI
Dimensiuni: 137 x 34 x 14mm
Greutate: 68 g

Mini dispozitivul Asus VivoStick a fost lansat zilele trecute si este disponibil, momentan, doar in Japonia, insa toti consumatorii de tehnologie il asteapta si in alte regiuni ale lumii.
Pretul este estimat undeva in jurul a 129$, dar suma se poate schimba in functie de momentul in care ajunge in piata si de regiunea in care este comercializat.

Cat de performant vi se pare acest mini PC?

asus-vivostick-hdmi-pc-stick-003

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.