Apple vinde produse reconditionate direct pe site-ul oficial

Daca te gandesti sa economisesti ceva bani atunci cand doresti sa iti cumperi un produs Apple din gama iPhone, Mac, iPad sau iPod o poti face incepand de acum prin intermediul achizitiei de produse Apple reconditionate direct de pe site-ul oficial.

Din cate stiu Apple a mai vandut produse reconditionate insa doar din gama Mac, insa acum sunt disponibile pe site atat Mac-uri cat si iPhone-uri, iPad-uri si iPod-uri. Practic Apple le repara, le adauga carcase si baterii noi si in final ofera si 12 luni garantie pentru toate produsele Refurbished. Iata si mesajul afisat pe site-ul oficial Apple in sectiune Refurbished:
“Apple Certified Refurbished: We test and certify all Apple refurbished products and include a one-year warranty”.

iphone-refurbished

Acum sa nu va asteptati la produse premium la pret de chilipir, totusi un iPhone 6S Plus 64GB costa 589$, cu 110$ mai putin decat pretul actual al modelului in versiune noua. Un iPhone 6S de 16GB este mai ieftin cu 80$ fata de pretul aceleasi versiuni cumparat de nou.

Eu am cumparat de la Orange un Samsung Galaxy S6 32GB Refurbished si pot spune ca arata si functiona impecabil. Deci as avea incredere sa cumpara telefoane reconditionate de la magazine de incredere. Nu mai zic daca ar vinde Apple Romania telefoane si Mac-uri reconditionate as cumpara fara sa stau pe ganduri.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.