Gigantul social networking, Twitter, a anunțat miercuri lansarea de noi funcții pentru aplicațiile mobile, versiunile ale aplicațiilor mobile și site-ul mobil. Cel mai important moment al actualizării este adăugarea de marcaje pentru a permite utilizatorilor să salveze tweets pentru acces mai rapid mai târziu. În afară de aceasta, Twitter a adăugat, de asemenea, opțiuni cum ar fi partajarea prin Twitter Direct Message, e-mail și mesaj text. Actualizarea va fi lansată pentru utilizatori în aplicația Android, aplicația iOS, Twitter Lite și mobile.twitter.com (site mobil). Twitter susține că actualizarea vine după ce numeroși utilizatori au sugerat implementarea sa.

Am pus mâna pe noile caracteristici de accesibilitate din aplicațiile Android și iOS Twitter. Acum, spre deosebire de butonul “Trimiteți la DM” anterior de pe bara de activități aflată sub un mesaj tweet, utilizatorii de aplicații vor vedea un nou buton de distribuire care oferă opțiuni precum “Trimiteți prin mesaj direct prin e-mail”, “Adăugați articol în marcaje” și ” prin intermediul”.

Fișa Semnificație poate fi văzută din meniul aflat sub butonul de profil al aplicației, care are alte file, cum ar fi Profil, Liste, Momente și Setări. Vorbind despre funcția “Trimite prin mesaj direct”, este similar cu predecesorul său oferă previzualizarea unui tweet în DM utilizatorului. Și, în sfârșit, “Share Via” oferă opțiuni de partajare a link-ului tweet în aplicații, inclusiv Mesaje, e-mail, Note sau alte opțiuni acceptate. Pe iOS, cel puțin, am văzut reproiectat fila Share în timpul testelor din ultimele două săptămâni, iar lansarea oficială a avut loc pe toate platformele mobile săptămâna aceasta.

“Vă mulțumim că ați făcut parte din acest proces – feedback-ul dvs. a fost valoros în construirea acestei actualizări și a făcut-o mai plăcută pentru noi, deoarece am construit o nouă caracteristică pentru dvs. Ca rezultat, toți avem o modalitate mai ușoară de a economisi , împărtășiți-vă și informați-vă “, a declarat Jesar Shah, Product Manager la Twitter, comentând răspunsul clienților pentru implementarea acestor noi caracteristici.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.