Samsung Galaxy S8 este un telefon care se lasa asteptat. Dupa mai multe stiri care il anuntau gata de lansare pentru ianuarie si apoi februarie, iata ca acum data a fost mutata in martie. Samsung Galaxy S8 va fi cu siguranta unul dintre cele mai performante smartphone-uri. Sa vedem in continuare care ar fi dotarile sale principale!

Declaratia oficiala din partea echipei de comunicare a celor de la Samsung mentioneaza ca telefonul urmeaza sa aiba un design slim, o camera ultra performanta si un asistent virtual nou.

Snapdragon 830, camera de 30 MP si Bixby

Unele surse spun ca noul design va avea ramele mai subtiri decat in cazul lui Galaxy S7, iar marea schimbare va fi reprezentata de renuntarea butonului Home, acesta urmand sa fie integrat in display. Display-ul va ocupa astfel aproape intreaga parte frontala. Unele stiri vorbesc si de integrarea unui senzor de amprenta pe display.

Multi se intreaba daca Samsung Galaxy S8 va face si el pasul spre eliminarea jack-ului de 3.5 mm. Parerile sunt impartite, fara a exista informatii oficiale.

In ceea ce priveste performanta telefonului, acesta ar urma sa fie dotat in primul rand cu procesorul ultra-rapid octa-core de 3.2 Ghz, model Snapdragon 830. Configuratia ar fi completata de o memorie RAM de 6 GB.

Camera foto principala se anunta a fi cireasa de pe tort. Aceasta ar urma sa fie de tip dual-lens si sa aiba nu mai putin de 30 MP. Camera secundara se anunta de 8 MP.

Asistentul virtual nou anuntat de cei de la Samsung va purta numele de Bixby. Acesta va fi prevazut cu suport pentru recunoasterea vocii si utilizarea hands-free. Lucrurile merg si mai departe, unele surse spunand ca Samsung Galaxy S8 va avea inclusiv un sistem de cautare care oferi raspunsuri pentru orice imagine este surprinsa de camera. Cu alte cuvinte, vom putea indrepta camera spre un obiect, un text sau un peisaj, iar telefonul va recunoaste despre ce e vorba si ne va oferi informatii. Ramane de vazut daca functia va fi integrata cu adevarat. Cert este ca suna foarte bine si ar aduce cu siguranta un avantaj important producatorului.

Pentru ca totul are insa un pret, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie foarte scump. Expertii din industrie estimeaza ca Samsung Galaxy S8 ar trebui sa fie cu cel putin 15-20% mai scump decat S7. Asta inseamna ca ne putem astepta la un pret in jurul sumei de 900 de dolari. Asteptam cu nerabdare nou Galaxy S8 si eterna competitie intre Samsung si Apple!

 

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.