ASUS ROG GD30 este cel mai nou Desktop PC lansat de compania Taiwaneza in Romania

Anuntat ieri de catre ASUS Republic of Gamers, ROG GD30 este un desktop de gaming puternic si cu design agresiv in doua culori: alb si negru cu panouri frontale ajustabile sau interschimbabile ce pot fi personalizate in functie de dorinta fiecarui gamer. Dotat cu cele mai noi componente hardware, desktopul Asus se ridica la cele mai inalte standarde de performante gaming, iar diveristatea variantelor de configuratie il face si mai atractiv. Conform comunicatului de presa emis de ASUS Republic of Gamers noul ROG GD30 va fi disponibil in peste 15 variante de configuratii.

Procesoare Intel Core i7 si placi video pana la GTX1080
Cel mai nou “Monstru” lansat de Asus chiar ieri va fi echipat cu cele mai noi provesoare Intel din generatia a 7-a (SkyLake) si va oferi grafica video de pana la Nvidia GeForce GTX 1080, ceea ce il va transforma cu totul intr-o “bestie” fara rival in randul desktop-urilor gaming de brand.

Asus ROG GD30 este un veritabil Desktop PC ce detine un sistem termic avanasat cu multe guri largi de aerisire in vederea ventilatiei, atat pe partea din fata cat si pe partile laterale, crescand astfel eficienta datorita racirii. Conform unui comunicat de presa, ROG GD30 contine software ASUS Aegis III, ceea ce ii aduce un plus in experienta de gaming din punct de vedere al controlului temperaturilor procesorului si memoriilor, dar si managementul efectelor luminuase de pe ventilatoare si anume Asus Aura RGB.

Ce pret va avea ASUS ROG GD30 si cand va fi disponibil in Romania?
Pretul unui Desktop ROG GD30 va fi stabilit in functie de configuratie, preturile fiind estimata sa inceapa de la 3900 lei si pana la 7999 lei. Asadar, in acest interval de pret vom avea aproximativ 15 variante de configuratie. In acelasi timp va exista si un sistem de top cu o configuratie care va suna cam asa:

Procesor: Intel Core™ i7-7700 3.6GHz (Boost pana la 4.2GHz);
Memorie RAM: 16GB DDR4 2800MHz
Placa video: NVIDIA GeForce GTX1080 8GD5X
HDD: 2TB SATA Hard Drive (7200RPM)
SSD: 256GB M.2 SSD (PCIe Gen 3*4)

Aceasta configuratie de top va costa aproximativ 10999 lei conform comunicatului de presa emis de ASUS la data redactarii articolului. Deci, vom avea un Desktop gaming in 15 variante de configuratie ce va fi disponibil in Romania incepand cu trimestrul 2 al acesui an.

Carcasa arata foarte bine si are un design de gaming agresiv, insa cu toate acestea spatiul din interior este foarte mare si extrem de bine gandit pentru a acoperi orice nevoie in materie de componente hardware. Are cable manangement foarte bine executat, iar majoritatea cablurilor sunt ascunse. Are suport pentru pana la 6 HDD-uri si 2 SSD-uri si da, se poate monta sistem de racire pe lichid.

Sursa: arenait.net | computergames.ro

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.