Nikon Coolpix P900 camera foto cu care poti filma pana pe luna


Pozeaza si filmeaza luna cu un zoom optic de pana la 83x cu aparatul foto digital Nikon COOLPIX P900 care poate aduce luna mai aproape de tine. Acest model de aparat foto inovator si-a facut deja un renume prin doborarea recordului mondial, fiind primul aparat foto digital din lume care a fost echipat cu zoom optic extraordinar pana la 83x, permitand cu usurinta fotografierea subiectelor aflate la mare distanta.

Senzor de 16 Megapixeli CMOS

Camera are un senzor CMOS de 16MP si un lentile integrate de 35mm lungime focala fiind echivalentul obiectivelor profesionale de 24-2000mm. Fiindca aceste lucruri nu sunt de ajuns, aparatul are de asemenea 166x dinamic Fine Zoom si 332x zoom digital, de patru ori mai eficient decat zoom-ul optic.P900 are Dual Detect optic VR, oferind pana la cinci opriri de compensare, precum si reducerea efectului de miscare a aparatului foto in imagini.

Zoom optic de 83x

Cu ajutorul obiectivului NIKKOR cu zoom de 83x, extensibil pana la 166x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom pot fi acoperite unghiuri largi (de la 24 mm), pană la telefotografie (2000 mm) care este echivalentul unui format de 35 mm. Cu alte cuvinte acest aparat foto cu obiectiv incorporat zoom optic de 24-2000mm.

Dimensiuni si tehnologii Display

Ecranul TFT LCD cu unghi variabil si vizor electronic permite modificarea si compunerea de imagini, precum si posibilitatea de navigare intuitiva in meniurile dispozitivului. Tot la acest capitol ne putem bucura de felxibilitata ecranului care se poate roti in diferite pozitii datorita tehnicii de miscare cu unghi variabil si de vizorul electronic incorporat care permite inregistrarea video si obtinerea unor imagini de la distante extrem de mari pentru acest tip de camere foto.

Inregistrare video

Cum era de asteptat P900 inregistreaza video in format Full HD 1080p si are sistem de autofocus foarte rapid, iar intarzierea redusa a declansarii permite sa fotografiera instantanee, in timp ce sistemul de stabilizare a imaginii, permite fotografierea din mana cu timpi de pana la 5 trepte mai lungi. Inregistrarea video atinge maxim 60 fps si este ajutata de un microfon incorporat care furnizeaza continut audio stereo.

nikon-coolpixFunctiile incorporate GPS/GLONASS/QZSS stabilesc cu precizie locatiile de fotografiere, iar imaginile pot fi partajate instantaneu prin intermediul tehnologiilor Wi-Fi şi NFC incorporate.

Control manual de expunere

Nikon COOLPIX P900 foloseste o combinatie de controale auto si manuale, cum ar fi Auto, Night Mode, Portrait si Landscape. Pentru o abordare mai simpla au fost incluse moduri de expunere ca Program Mode, Shutter Priority, Aperture Priority si Manual mode.

Acest model aparat Nikon se preteaza pentru orice fel de abordare fotografica, cum ar fi fotoreportajul, portretele sau wildlife-ul. Conceput intr-un stil potrivit pentru o fotografiere confortabila, COOLPIX P900 ne apropie mai mult ca oricand de frumusetea naturii.

Apropo, durata de viata bateriei este de pana la 360 de fotografii la o singura incarcare a bateriei. Deci suficient de multe fotografii pentru a surprinde toate momentele de la o iesire in natura.

Pentru mai multe detalii si specificatii tehnice vizitati site-ul oficial Nikon

Sursa: nikon.ro | imgur.com | bhphotovideo.com | techgoondu.com

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.