Monitor LED Dell P2414H, 23.8 inch, Full HD, DisplayPort, DVI, Negru

De putin timp am inceput sa lucrez cu un monitor Dell din seria business pe care il conectez la laptop atunci cand am nevoie de un ecran mai mare pentru activitati de webdesign. Pentru cei care inca nu stiu, in afara de IT/Marketing Online, fac si webdesign, axandu-ma in special pe partea de bannere pentru campanii google adwords si unelte de afiliere prin crearea de design bannere profitshare si 2parale.

Momentan utilizez un laptop Asus F550JX despre care am scris un review amplu acum ceva timp in urma. Laptop-ul are ecran de 15.6 inchi si rezolutie FullHD, ceea ce face ca toate lucrurile sa arate foarte clar, dar in acelasi timp si foarte mici. De aceea un monitor extern cu ecranul mare ma ajuta sa lucrez mult mai lejer atunci cand doresc sa fac activitati de design putand acoperi zone pe care display-ul laptop-ului ar fi mult mai greu sa le acopere.

Ei bine, dupa cateva cautari m-am oprit asupra unui monitor Dell P2414H de 23.8 inch,

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.