Infinix Mobile, aflată în proprietatea transmisă, a anunțat miercuri lansarea funcției Face Unlock pe Infinix Hot S3, pentru toți utilizatorii existenți și noi. Telefonul a fost lansat în India în februarie 2018. Dispune de caracteristici care includ o cameră de 20 de megapixeli, cu blitz cu LED-uri duble și cu afișare Full View. Funcția de deblocare a feței va fi lansată sub forma unei actualizări OTA.

Pentru a activa funcția, trebuie să accesați Setări> Securitate> Locație> ID-ul feței. Din meniu, atingeți Setare parolă de blocare și alegeți dintre PIN, Parolă și Pattern. După ce ați terminat, atingeți Continuați, atingeți Da, apoi selectați Adăugați ID-ul feței. După efectuarea unei scanări complete, telefonul va afișa ID-ul de identificare cu succes înregistrat. Pentru a verifica, blocați telefonul, apăsați butonul de alimentare și aliniați-vă fața pentru al debloca.

Specificațiile Infinix Hot S3
Terminalul dual-SIM (Nano) Infinix Hot S3 rulează XOS 3.0 pe Android Oreo. Telefonul folosește un ecran de 5.65-inch HD + (720×1440 pixeli) Full View cu un raport de aspect de 18: 9. Acesta este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 430 SoC, asociat cu 3GB / 4GB de RAM și 32GB / 64GB de stocare încorporată. Depozitarea este extensibilă prin intermediul cardului microSD (până la 128 GB).

În ceea ce privește optica, modelul Hot S3 are o cameră din spate de 13 megapixeli cu PDAF, obiectiv 5P și bliț LED dublu. Pe de altă parte, camera selfie are un senzor de 20 de megapixeli cu aceleași specificații ca cel din spate. În plus, există o baterie de 4000mAh cu xCharge care susține interiorul.

Conectivitatea pe Infinix Hot S3 include VoIP 4G VoLTE, Wi-Fi, mufa pentru căști de 3,5 mm și Bluetooth v4.2. Senzorii de pe telefon sunt: accelerometru, senzor de lumină ambientală, senzor de proximitate și un senzor de amprentă montat în spate.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.