Logitech MK220 Kit tastatura + mouse wireless: Review
Design6.3
Tastatura5.2
Mouse7.1
6.2Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Logitech MK220 Kit tastatura + mouse wireless: Review

Am trecut de ceva ani buni de perioada in care cablurile ocupau tot biroul si se intindeau peste tot. In momentul de fata toate conexiunile se realizeaza wireless, iar lucrurile au devenit mult mai comode si mai simple. Logitech MK220 Kit tastatura + mouse wireless este un exemplu perfect pentru cresterea mobilitatii in lucru si eliberarea spatiului de pe birou.

Design minimalist si productivitate ridicata
Un set Logitech MK220 Kit tastatura + mouse wireless este ideal pentru birourile in care spatiul de lucru este redus. Setul se remarca din prima datorita dimensiunilor foarte reduse.
Tastatura este cu aproximativ 36% mai mica decat una obisnuita, in ciuda faptului ca are toate tastele intalnite in mod standard. Tastele sunt apropiate, au o priza scurta si sunt in acelasi timp foarte silentioase. Prin urmare, viteza de lucru va fi foarte buna. Tastatura va fi totusi ceva mai dificil de folosit de catre persoanele cu mainile mari.

Mouse-ul are toate caracteristicile unuia rapid si usor. Logitech este de altfel un bran renumit pentru perifericele sale. Mouse-ul raspunde extrem de rapid comenzilor si are o sensibilitate la atingere foarte bine pusa la punct.

Un kit de tastatura si mouse este potrivit atat pentru munca, dar si pentru acasa. Gamerii si cei care au des de lucrat in programe pentru editarea textelor vor aprecia cu singuranta mobilitatea si viteza foarte bine optimizate.

In plus, un astfel de kit poate fi folosit si pentru laptop, nu doar pentru PC-ul desktop. De multe ori tastatura de la laptop este mai putin satisfacatoare, iar touchpad-ul este destul de greu de folosit in anumite programe. Prin urmare, un astfel de set wireless reprezinta o metoda foarte buna de a creste productivitatea si atunci cand vine vorba de divertisment sau lucrul de acasa.
Kit-ul este dotat cu o conexiune wireless de 2.4 Ghz, ceea ce inseamna ca permite lucrul sau jocul din diferite locuri. Conexiunea wireless este foarte eficienta si elimina intarzierile, pierderile de semnal sau interferentele. Kit-ul ofera o arie de utilizare de pana la 10 metri.

Pentru o securitate maxima, tastatura este dotata cu un sistem de criptare 128-bit AES. Acesta cripteaza transferul de date dintre tastatura si receptor si ofera astfel o protectie ridicata.
Instalarea kit-ului se face foarte simplu, tastatura si mouse-ul conectandu-se la laptop sau PC prin intermediul unui port USB. Prin urmare, totul e gata de lucru instant.

Perifericele sunt compatibile cu suita Microsoft: Windows Vista, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10.
Nu in ultimul rand, vorbind despre un kit wireless, trebuie sa mentionam si durata de viata a bateriei. Aceasta este una foarte extinsa, oferind pana la 24 de luni de utilizare pentru tastatura si 5 luni pentru mouse.

Logitech MK220 Kit tastatura + mouse wireless are un pret foarte accesibil. Setul este unul dintre cele mai ieftine pentru categoria sa. Setul este potrivit pentru birou, cat si pentru sesiunile de lucru sau de gaming de acasa. Conexiunea wireless permite lucrul de oriunde si eliminarea cablurilor, ceea ce este mai mult decat convenabil. Raportul calitate-pret este excelent.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.