În timp ce multe despre LG G7 ThinQ au fost dezvăluite până în prezent, telefonul de ultima generație LG a ieșit acum pe baza de date Geekbench pentru a detalia specificațiile cheie. Cotația de referință confirmă, de asemenea, scorurile de vârf ale smartphone-ului care sosesc la New York pe 2 mai. Cele mai recente revelații apar imediat după ce LG a confirmat prezența unui panou LCD QHD + (1440×3120 pixeli) de 6.1 inchi cu luminozitate de 1.000 niti și un raport de aspect de 19,5: 9. Telefonul este, de asemenea, de așteptat să vină cu un design de o calitate foarte buna și un “al doilea ecran” care a debutat pe LG V20 în septembrie 2016.

Ca si pe lista Geekbench, LG G7 ThinQ (numarul modelului LGE LM-G710) este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 845 SoC care are opt nuclee, cu o frecventa de baza de 1.7GHz, impreuna cu 4GB de RAM. Această parte din urmă pune un semn de întrebare pe partea de performanță, deoarece majoritatea dispozitivelor emblematice vin în prezent cu cel puțin 6GB de memorie RAM – smartphone-urile emblematice OnePlus au suport de 8GB RAM de peste un an.

Cu toate acestea, în ciuda capacității reduse de RAM, benchmarkul LG G7 ThinQ a primit scoruri în concordanță cu varianta Samsung Galaxy S9, produsă de SoC Snapdragon 845 SoC. Ea a obținut un scor 2,312 monocolor și un scor multi-core de 8,979.

Trebuie să așteptăm lansarea oficială a modelului LG G7 ThinQ pentru a vedea performanța sa în viața reală. Dar între timp, LG se află și în titlurile pentru pregătirea LG Q7 ca succesor al ultimului său Q6. Telefonul a fost recent văzut pe site-ul FCC cu câteva screenshot-uri care au sugerat prezența unui raport de aspect de 18: 9 – cu afișaj. Se așteaptă ca LG Q7 să se alăture lansării LG G7 ThinQ luna viitoare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.