De ce sa iti cumperi televizor 4K UltraHD


Acum este cel mai bun moment pentru a-ti cumpara un televizor 4K UltraHD!

Potrivit specialistilor, preturile sunt in cadere libera in raport cu momentul lansarii primului model 4K. Samsung si LG au scos pe piata primele televizoare 4K, ele nefiind destinate initial consumatorilor obisnuiti. Acestea aveau o diagonala de 84″, urmate mai tarziu de modele ceva mai mici, de 64″.

In schimb, astazi aveti posibilitatea sa optati pentru un model de 40″, 43″ sau 48″. Televizoare suficient de mari pentru a se integra cu succes in sufrageria oricarui roman.

Televizor 4K

Noile televizoare 4K au fost create pentru a rezista cu succes in locuintele noastre mai mult timp fata de orice alt model din generatiile anterioare. Sunt dotate cu porturi HDMI si dispun de o platforma smart TV prin intermediul careia sa puteti avea acces facil la aplicatii (preinstalate sau online).

Odata cu evolutia televizoarelor, cele mai noi seriale TV sunt actualizate la randul lor. Breaking Bad, House of Cards si o multime de filme nou-aparute sunt disponibile in 4K, rezolutie ce promite o calitate a imaginii de pana la 4 ori mai mare decat cea Full HD. Pana si continutul normal va capata caracteristici superioare imaginilor livrate pana acum!


Culorile sunt mult mai reale gratie tehnologiei 4K UltraHD, iar experientele cinematografice din intimitatea propriei locuinte se vor apropia de cele traite intr-o sala de spectacole. Mai ales daca televizorul este insotit de o bara de sunet sau un sistem audio performant.

Si continutul 3D va fi vizibil imbunatatit atunci cand este “savurat” direct de pe un televizor 4K UltraHD. Imaginile sunt mai profunde, iar efectele 3D mai intense si apropiate de asteptarile utilizatorilor.

Spre deosebire de modelele Full HD, avand un televizor 4K, puteti urmari emisiunile preferate chiar si de la cativa centimetri distanta. Pixelii individuali nu mai sunt observabili, in condiitile in care vorbim despre un total de 8 milioane de pixeli si, in mod implicit, o densitate mai mare.
smart tv ultra hd
Sursa imagini: www.axeetech.com | www.avforums.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.