Producătorul de telefoane din Taiwan, HTC, ar fi dorit să dezvăluie cel mai recent smartphone denumit “HTC Desire 12” în 2018. Potrivit rapoartelor online, acesta va fi un smartphone de bază la nivel de ecran, cu ecran complet de 18: 9 și un preț accesibil. Ne putem aștepta ca smartphone-ul să fie anunțat la MWC 2018 în Barcelona, ​​având în vedere că modelul HTC U12 nu va fi prezentat la show-ul tehnic.

Renumitul tipser Evan Blass, s-a pe Twitter la inceputul acestei luni pentru a dezvalui specificatiile unui viitor telefon HTC cu nume de cod “Breeze”. Într-un alt tweet, miercuri. Cu toate acestea, Blass a susținut că acest telefon “va veni pe piață ca HTC Desire 12.” În timp ce el nu a menționat detalii în legătură cu lansarea sau disponibilitatea, el a menționat că ar putea fi un telefon de tip Entry-Level și că “ar trebui ca prețul să reflecte acest lucru”.

De asemenea, a menționat că modelul Desire 12 va avea un ecran de 5,5 inci (Full HD + sau HD +), un MediaTek SoC, 2GB RAM, 16GB de stocare încorporată, o cameră din spate de 13 megapixeli și o cameră selfie de 8 megapixeli. Ar putea avea, de asemenea, o baterie de 2730 mAh sub “capota”. Nu există niciun cuvânt în sistemul de operare; optimist, ne-am putea aștepta la Android Oreo out-of-the-box.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.