Echipa de voluntari de la VideoLAN au lucrat cu sarguinta la noi caracteristici pentru popularul sau VLC Media Player pentru Android, deoarece acesta a lansat marele update 2.0 la mijlocul anului 2016. Astazi, el a anuntat ca a lansat o versiune beta a viitoarei versiuni 2.1.0, care include un numar mare de completari si imbunatatiri, in special compatibilitatea cu Android Auto (pentru audio, nu video).

Versiunea 2.1 include suport pentru redarea video la 360 de grade, iar VLC este in lucru pentru a adauga suport pentru casti VR precum Google Cardboard. De asemenea, adauga un design revizuit pentru Android TV, care include suport ‘’picture-in-picture’’, totodata este integrat si modul DayNight. Puteti verifica o lista completa a tuturor noilor caracteristici pentru versiunea 2.1.0 a player-ului VLC la pagina de blog a unuia dintre dezvoltatorii sai, Geoffrey Metais. Ce am enumerat mai sus sunt doar catea dintre carcateristicile cele mai importante pe care le va avea aceasta versiune.

Va puteti inregistra pentru a incerca versiunea beta 2.1.0 a player-ului VLC accesand link-ul de aici, iar in momentul in care este finalizata, veti putea accesa aplicatia din Magazinul Google Play. Nu exista nici un cuvant referitor la lansarea actualizarii 2.1.0 pentru versiunea stabila a aplicatiei VLC pe Android, dar speram ca aceasta sa fie cat de curand disponibila.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.