A fost o saptamana plina de zvonuri legate de Galaxy S8, dar am reusit sa aflam o multime de lucruri despre viitorul modelul de top si fratele sau mai mare (Galaxy S8 +).

Pentru inceput am aflat ca Samsung va incepe planificarea pre-comenzilor pe 10 aprilie, cu scopul de a vinde mai mult de 12 de milioane de dispozitive in timpul primelor 40 de zile de la lansare.  Producatorul sud coreean planuieste sa lanseze pe piata cele doua smartphone-uri pe data de 29 martie, in cadrul unui eveniment important ce va avea loc la New York.

Apoi, faptul ca Galaxy S8 va avea un display Super AMOLED de 5,8 inch cu o rezolutie a ecranului de 1440 x 2960, de asemenea ar urma sa vina cu 4GB de memorie RAM, iar ca memorie interna avem 64GB sau 128GB si bineinteles, posibilitatea de a o extinde cu ajutorul unui card microSD de pana la 256GB.

In aceasta saptamana Galaxy S8 apare intr-un videoclip postat pe YouTube, confirmand tot mai multe zvonuri legate de design. Video-ul este scurt, avand doar 5 secunde, dar este suficient incat sa ne dam seama cu ce avem de-a face. Dispozitivul este prezentat pe ambele parti in video, dar se confirmă faptul ca acesta este un prototip sau un dispozitiv demo din cauza autocolantelor pe spate.

Putem observa, de asemenea, design-ul cu margini curbate si carcasa metalica. Alte aspecte ce trebuiesc mentionate sunt pozitionarea scanner-ului de amprente intr-un mod ciudat pe partea din spate si lipsa celor 3 butoane fizice cu care Samsung ne-a obisnuit de-a lungul anilor.

In cazul in care ati uitat, Galaxy S8 va fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 835 SoC, dar va avea, de asemenea, o varianta bazata pe un chipset Exynos pentru piata sud-coreeana. Acesta va veni cu o camera pe spate de 12MP si una frontala de 8MP cu care veti putea realiza cele mai reusite selfie-uri. Bateria ar urma sa aibe o capacitate de 3000 mAh, cu tehnologie de incarcare rapida, iar ca sistem de operare avem Android 7.0 Nougat.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.