Audio-Technica a anunțat o serie de căști wireless la CES 2018. Căștile Bluetooth nou anunțate includ DSR5BT pentru audiophiles, SPORT70BT și SPORT50BT orientate spre fitness, ANC700BT pentru anularea zgomotului și căștile S200BT pentru buget. Modelul DSR5BT este la prețul de 399 USD, SPORT50BT este disponibil pentru 129 dolari, SPORT70BT pentru 69 $, ANC700BT este la 199 USD.

DSR5BT
ATH-DSR5BT dispune de sistemul Pure Digital Drive al Audio-Technica. Folosind un procesor Trigen Semiconductor Dnote, căștile în ureche depășesc procesul digital-analogic, rezultând o performanță audio mai naturală, spune compania. Căștile vin cu suport pentru codecurile aptX HD, aptX, AAC și SBC în modul Bluetooth și o baterie reîncărcabilă. Căștile Audio-Technica DSR5BT vor începe să fie livrate mai târziu în acest an.

ANC700BT
Noile căști wireless pentru anulare a zgomotului QuietPoint au un sistem ANC care anulează zgomotul. Căștile sunt dotate cu un sistem intuitiv de atingere și de control rapid pentru a răspunde la apeluri și pentru a controla volumul și redarea. Acestea suportă codecuri Bluetooth AAC, aptX și SBC. Căștile pot furniza, de asemenea, redări de înaltă rezoluție “compatibile cu sunetul” din surse audio atunci când sunt conectate cu un cablu. Oferă până la 25 de ore de viață a bateriei în modurile ANC și Bluetooth. Căștile Audio-Technica ANC700BT vor fi disponibile mai târziu în 2018.

SPORT70BT și SPORT50BT
Noile căști ATH-SPORT70BT și ATH-SPORT50BT oferă funcții orientate spre fitness, cum ar fi un design de cârlig pentru urechi, o construcție cu rezistență la apă IPX5 și un microfon și comenzi încorporate. Compania spune că utilizatorii pot spăla căștile SonicSport sub apă curgătoare. În același timp, bateria reîncărcabilă oferă până la șase ore de utilizare continuă. Căștile vin cu funcția opțională de audiție a zgomotului ambiental, care poate fi utilizată pentru a asculta sunetele de mediu. Aceste căști vor fi disponibile în cursul acestui an.

S200BT
Căștile Audio-Technica S200BT sunt destinate segmentului bugetar. Acestea au o durată de viață a bateriei de 40 de ore. Ca și celelalte căști noi, ATH-S200BT-urile vor fi disponibile la începutul anului 2018.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.