Care este cel mai ieftin televizor Ultra HD 4K?

Televizoarele Ultra HD 4K fac diferenta in materie de calitate a imaginii, oferind o experienta de vizionare cu totul si cu totul speciala. Trecerea de la Full HD la 4K este foarte mare, claritatea, culorile, contrastul si imaginile in miscare prezentandu-se impecabil. Ne-am astepta ca un upgrade atat de mare de calitate sa aduca si o crestere mare de pret, dar spre surprinderea noastra in momentul de fata exista o serie mare de televizoare Ultra HD 4K la preturi foarte bune.

Branduri renumite de televizoare la preturi bune
Televizoarele Ultra HD 4K sunt televizoare smart cu imagine clara ca lacrima, care sunt mereu conectate la internet si ofera o experienta foarte interactiva. Rezolutia 4K este de 3840 x 2160 de pixeli, de patru ori mai mare decat cea Full HD.

Ce modele UHD gasim in categoria ieftina?
Toate felurile de televizoare, de la cele de brand si pana la cele ale producatorilor mai putin cunoscuti. Cum e posibil sa avem televizoare 4k ieftine? Foarte simplu. Televizoarele 4k ieftine au diagonala mai mica. Cu cat un televizor 4k are diagonala mai mare, cu atat acesta va oferi o experienta generala mai buna. Media este reprezentata de diagonala de 139 cm. In cazul modelelor cu diagonale mai mici claritatea si nivelul de detaliu au in continuare valori foarte ridicate, dar perceptia acestora este ceva mai scazuta.

Cel mai ieftin televizor Ultra HD 4k este probabil Wellington 43UHDV296SW. Acesta are o diagonala de 109 cm si dispune de functii smart atractive si numeroase optiuni de conectare a dispozitivelor externe. Televizorul are un pret mai mic de 1600 de lei, fiind cu adevarat accesibil pentru un model 4k. Dupa cum ii sugereaza numele, Wellington este un brand de televizoare din Noua Zeelanda. Producatorul Jaycar este cunoscut pe piata din Australia si Noua Zeelanda si iata ca a ajuns acum si in Europa.

Nu foarte departe de Wellington 43UHDV296SW sunt insa si modele de la Horizon, LG sau Philips, toate din aceeasi categorie de diagonala. Cei care isi doresc un televizor Ultra HD pot detine astfel un model pentru o suma deloc mare. E adevarat ca nivelul de detaliu va fi perceput mai mic decat pe un ecran de 140+ cm, dar diferenta fata de Full HD este in continuare foarte vizibila.

Avand in vedere ca tehnologia 4k este insotita si de cea smart pentru navigarea pe internet, modelele Ultra HD ofera un nivel general de calitate mai mare si mai actualizat. Chiar si cel mai ieftin model de televizor Ultra HD 4K va oferi o experienta superioara. Tehnologia si aplicatiile smart evolueaza pe zi ce trece, asa ca este important sa avem televizoare cu cele mai noi sisteme de operare, pregatite sa ruleze orice tip de continut. Un televizor de serie 2016 cu diagonala mai mica va fi mult mai atractiv decat unul de serie 2015 sau 2014 cu diagonala mai mare.

In concluzie, putem gasi televizoare 4k si la preturi sub 1600-2000 de lei. Acestea ofera o experienta noua de vizionare si sunt foarte interactive. Partea cea mai atractiva este ca putem gasi atat modele mai putin cunoscute precum Wellington sau Star-Light, dar si modele de brand precum LG, Philips sau Horizon.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.