Acer Aspire U27, un sistem PC All-in-One performant si foarte silentios

PC-urile de tip all in one sunt o solutie foarte buna pentru spatiile mici, iar performanta lor devine din ce in ce mai buna. Cei de la Acer si-au propus sa lanseze un model care sa scape de cat mai multe din minusurile acestui tip de PC si se pare ca au facut o treaba destul de buna cu sistemul Acer Aspire U27.

Acesta ofera astfel o performanta foarte buna in timp ce elimina zgomotul si supraincalzirea. Modelul Acer Aspire U27 a fost anuntat in acelasi timp cu Aspire Z24 si reprezinta noua serie all in one dotata cu procesoare Intel Core i7 si memorie optională Intel Optane.

Performanta ultra comapacta
Dupa ii spune numele, Acer Aspire U27 are 27 de inch. Sistemul arata ca un monitor si este astfel ultra compact. Designul lui Acer Aspire i-a adus premiul iF Design 2017. Designul se remarca prin faptul ca are o grosime de doar 12 mm si este foarte elegant. Este incredibil cum pot fi incadrate componente atat de performante intr-un spatiu atat de mic. Suportul metalic este foarte asemanator cu cele ale monitoarelor din seria Predator, anuntate de Acer in cadrul aceluiasi eveniment.

Sistemul are un display touch Full HD cu rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli. Ecranul beneficiaza de tehnologia Acer ExaColor care ajusteaza culorile si contrastul pentru a reda imagini cat mai realiste si mai captivante. In acelasi timp, ecranul integreaza si tehnologii cu rol de protectie a ochilor. Este vorba de tehnologia Acer BlueLightShield care reduce emisia de lumina albastra si tehnologia Acer Flickerless care reduce oboseala ochilor.

LiquidLoop pentru silentiozitate
Dotarea de baza a PC-ului all in one este faptul ca nu necesita sistem de racire. Acest lucru este posibil datorita integrarii tehnologiei LiquidLoop. Sistemul nu se incalzeste, iar datorita faptului ca nu are un sistem de racire clasic cu ventilator, nu scoate nici zgomot.

La nivelul performantei, sistemul e disponibil in variante cu pana la 32 GB de memorie RAM. Procesorul Intel i7 si modulul de memorie Intel Optane permit lansarea instanta a aplicatiior. Modelul este disponibil cu un chip grafic nVIDIA GeForce 940MX, care extinde mult complexitatea activitatilor desfasurate. PC-ul este o optiune perfecta atat pentru utilizarea business la birou, cat si pentru cea de acasa.

Ar mai fi de mentionat si faptul ca Acer Aspire U27 este dotat cu un webcam cu tehnologia Windows Hello. Acest lucru permite autentificarea utilizatorului folosind recunoasterea facilala.
In momentul de fata, modelul este disponibil la precomanda. Pretul pentru configuratia de pornire este in jur de 1000 de dolari.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.