Canon, marți, a anunțat că își extinde seria de imprimante Pixma G cu șase imprimante noi. De asemenea, a susținut că a înregistrat o creștere de două cifre în 2017 și a declarat că intenționează să continue performanța în acest an. Noile imprimante din seria Pixma G includ modelele G 1010, G 2010, G 2012, G 3010, G 3012 și G 4010.

Seria de imprimante Pixma G – alimentată de sistemul său de cerneală hibridă – dispune de un sistem de rezervă cu cerneală încorporat în față, ceea ce face convenabil să monitorizeze nivelurile de cerneală și să se umple din nou când este necesar. Împreună cu vârfurile rezistente la vărsare a sticlei de cerneală, sistemul este conceput astfel încât să ofere o utilizare ușoară și curată la domiciliu și birou.

Canon afirmă că durabilitatea imprimantei a fost de asemenea îmbunătățită, permițând întreprinderilor de imprimare cu volum mare să se bucure de perioade de downtime reduse. Seria G va fi însoțită de o gamă nouă de hârtii foto Canon disponibile în mai multe variante.

“Noua noastră serie G, printre alte caracteristici, permite” imprimarea directă pe mobil “, care permite accesul la imprimare în mișcare.  Apetitului companiilor au cerințe mari de volum de imprimare, iar noile serii PIXMA G sunt activate pentru a livra până la 6.000 de  pagini de document alb și 7 000 de pagini color pe setul de sticle de 4 cerneli. Cu o calitate îmbunătățită a imaginii color și un randament ridicat și un cost redus al tipăririi, suntem optimiști că noua serie G va contribui semnificativ la creșterea noastră existentă , în categoria CISS “, a declarat C. Sukumaran, Director, Consumer Product Products, Canon India.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.