Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, va lansa luna aceasta primul ceas inteligent hibrid din portofoliu. O premiera pentru o companie 100% Romanesca si un pas important in difersificarea portofoliului.

Dupa experienta cu ceasurile smart din gama AllWatch: Allwatch V, Allwatch S, AllFit si Allwatch, compania romanesca a lucrat la dezvoltarea urmatorului ceas inteligent care va fi si hibrid.

Compania pregateste o noua gama de ceasuri inteligente pentru utilizatori si vine in intampinarea nevoilor cotidiene cu un produs inedit. Este vorba de un nou ceas inteligent hibrid, dotat cu un display rotund, iar din centrul display-ul ies acele mecanice cu care acesta este dotat.

Noua gama de ceasuri inteligente, Hybrid, ofera utilizatorului functionalitati noi si posibilitatea de a ramane mereu conectat la cele mai esentiale evenimente si noutati. Notificarile de pe telefon vor fi afisate pe ceas, pentru o mobilitate sporita, produsul oferind pana la 30 de zile de utilizare in modul clasic si pana la 7 zile de utilizare in modul smart.

Ramane sa mai aflam detalii complete despre functionalitati, sa vedem cum arata si la ce pret va intra pe rafturile magazinelor din Romania. In rest le dorim succes si la cat mai multe lansari de produse.

Pentru cei care inca nu stiu, Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.